Centilmenim zaten lezzetlidir diye görüş bildirdim hanımefendi :)) bardağın hep yanlış tarafından bakıyorsunuzSen azıcík centilmen mi olsan :) harikaydı 😄
Ekli dosyayı görüntüle 11448
o gün atmayi unuttum, kıymalı kapuska. Yerken aklima geldi, dedim ya küçük doğra demiş ti @Frenk ...
Fena görünmüyor açıkçası. Afiyet umarım löp löp yağ olmuştur
yanında yediğin ekmeklerden de olmazYağ olmaz bu, sonuç ta sağlık li yemek 😂
ben çok ön yargılıydım bamyayaGaliba Bamya : ) yesem de mecbur kalsam : )
yanında yediğin ekmeklerden de olmaz
dahi manasına gelen de ayrı yazılır,Yanin da ekmek yemedim yoğurt yedim
dahi manasına gelen de ayrı yazılır,
ekmek te yedim
Yourt ta yedim
senin de var
yanında vardı
kasımda aşk
Her Yerde
Gibi
Cenabı hak göz vermiş de mi görelim diyeSildim sonra, herseyi de gör emiiii freeenk
Cenabı hak göz vermiş de mi görelim diye
Aaa tesadüf bende yemiyorum.Bamya.
Ben genelde pek sebze yemeği yemem.Aaa tesadüf bende yemiyorum.
Bamyayı 😃😀👍🏻
@Freya neden güldünüz öğrenebilir miyim :)
Anladım :)Erkekler genelde etçi oluyor da ondan güldüm :))
Pırasaya üç maymun oynar mısın? Ben seviyorum lütfen ortalığı karıştırma🤭Pırasa, o kadar sevmiyorum ki ekilmesi, satılması, yenilmesi yasaklanmalı bence :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.