Ben kerevizi mercimek çorbasında denedim enginarı sevemedimHiç yapmadım da denemedim de... fakir miyim ben?
Kereviz tek başına pek iştah açıcı gelmese de bir çok yemeğin tadında harikalar yaratabiliyorBen kerevizi mercimek çorbasında denedim enginarı sevemedim
işte o sümük olayı beceriksizlikten yoksa feci lezzetli bamya.Biber dolmasını hiç sevmem. Biberini sıyıttırıp içini yesem de gece boyu tadı ağzıma geliyor.
Nimetle dalga geçilmez ama bu bamya denen sebze bile halinden memnun değil sümükleri akıyor hep.
Sevdiğin için sana öyle geliyor, ben sümüklerini görüyorum onun. :dişte o sümük olayı beceriksizlikten yoksa feci lezzetli bamya.
Bamya sever biri olup çıkacağımı düşünmezdim hiç
yapan kişide bitiyor iş bencede.işte o sümük olayı beceriksizlikten yoksa feci lezzetli bamya.
Bamya sever biri olup çıkacağımı düşünmezdim hiç
öylesini ben de yiyemiyorum. ama yapan yapıyorSevdiğin için sana öyle geliyor, ben sümüklerini görüyorum onun. :d
Büyüklerinden turşu yapıyorlar sanırım. büyüğü derken ama gerçekten büyük 10 cm civarı oluyoryapan kişide bitiyor iş bencede.
Bir se bamya bamya olmanın hakkını vermeli, ne kadar küçük o kadar güzel
O bahsettiğiniz sümüksülük büyük bamyalarda oluyor genellikle. İğrençöylesini ben de yiyemiyorum. ama yapan yapıyor
ön yargını ben yıkamam ama sen sevme
Büyüklerinden turşu yapıyorlar sanırım. büyüğü derken ama gerçekten büyük 10 cm civarı oluyor
Yok ben aç kalınca yerim yemek ayırmam daöylesini ben de yiyemiyorum. ama yapan yapıyor
ön yargını ben yıkamam ama sen sevme
Büyüklerinden turşu yapıyorlar sanırım. büyüğü derken ama gerçekten büyük 10 cm civarı oluyor
Annen sübliminal mesaj veriyor olmasın ?Yok ben aç kalınca yerim yemek ayırmam da
pek sevdiğim söylenemez.
Anneme gittiğimde küfür eder gibi hep de bamya yapıyor, kıramıyorum yiyorum.
Olabilir, vardır öyle nümeraları. :dAnnen sübliminal mesaj veriyor olmasın ?
Kapuska
Karadenizliler bayılıyor karalahanaya sen ne biçim KaradenizlisinBenim en sevdiğim yemektir bu. Hayret..
En sevmediğim sebze yemeği ise kara lahana sarması veya yemeği. Gebersem açlıktan, yine de yemem.
O biçim. :))Karadenizliler bayılıyor karalahanaya sen ne biçim Karadenizlisin
Kara lahana sana bayılıyormuş....Benim en sevdiğim yemektir bu. Hayret..
En sevmediğim sebze yemeği ise kara lahana sarması veya yemeği. Gebersem açlıktan, yine de yemem.
Kara lahana sana bayılıyormuş....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.