Allah razolsun kjasdhkjaCesur cesur ben inanıyorum Ona
heyecanlanırsan, inanırsın da kim bilir bilemedim.Ben inanmadıktan sonra
No commentheyecanlanırsan, inanırsın da kim bilir bilemedim.
Taşıracaksanız eğer, bugun su içtin mi? konusundan başlayın lütfen..@HolySpectre dikkat forumu su basar ise bizden bil. Dibimiz delik malum.
Menemen yapar mısın bana illa bişey yapacak isenif you want ı can help you for your comment :)
Neyse ki su sıza sıza bende su kalmamış. Dolular oraya yönlenebilir.Taşıracaksanız eğer, bugun su içtin mi? konusundan başlayın lütfen..
Acılı ve soğanlı teşk.
Başlangıçlarda iyi değilsin.yaparım hem bu yapacaklarım için güzel bir başlangıç olur ama hep acı barındızmaz yapacaklarım
tecrübe edilmeyen durumlar için peşin hükümlü olmak bana göre değil ama ben menemenimi yaparım sonrası nasipHiç bişey beni kesmez afiyet olsun.
Ne kadar sıkıcı ve dedem gibi yazıyorsuntecrübe edilmeyen durumlar için peşin hükümlü olmak bana göre değil ama ben menemenimi yaparım sonrası nasip
ne kadar erken atılan naraların var sonra üzülüyorum siyasiler gibi zamanında böyle demişti diye söyleyeceğim, montaj demen de kurtarmayacak seni : )Ne kadar sıkıcı ve dedem gibi yazıyorsun
Biliyor musun bazen kendi varlığım bile ağır geliyor şimdi müsadenle inzivaya çekileceğim. Sen oyna.ne kadar erken atılan naraların var sonra üzülüyorum siyasiler gibi zamanında böyle demişti diye söyleyeceğim, montaj demen de kurtarmayacak seni : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.