S
Silinen üye 831
sende de maşallah ne hafıza var yahu:)Aklımda
sende de maşallah ne hafıza var yahu:)Aklımda
kovayla az olmaz mı? bidonla verelim:)Afedersiniz bir kova mazejik alabilir miyim.
Seçim süreci ağzımıza etti. 🤷🤷🤷
En Hassas Ve Duygusal Burçlar: Balık ve Yengeç burçlarıdır.
İşte kendi teşrif edecek ya bakalım 🤣@CipraLex yok ki bende. olsa senden mi esirgerim
Ben burcunu hatırlayamadım heh kova ♒@Küboo ben kovayım. Ama hiçbir özelliği üzerimde değil o ayrı.
@HolySpectre dikkat forumu su basar ise bizden bil. Dibimiz delik malum.Ben burcunu hatırlayamadım heh kova ♒
Eb çok kova burcu var forumda tescilli 🤣🤣🤣
Ay arada forumu suuu bastıııı diye hepinizi etiketliyesim geldi 🤣🤣🤣🤣🤣@HolySpectre dikkat forumu su basar ise bizden bil. Dibimiz delik malum.
Arada yap öyle delilikler senin her yerde yorumunu özlüyorum ben:))Ay arada forumu suuu bastıııı diye hepinizi etiketliyesim geldi 🤣🤣🤣🤣🤣
Seçim çok gerdi beni tatsızım oyuna vurdum kendimi 🥺Arada yap öyle delilikler senin her yerde yorumunu özlüyorum ben:))
akrep değilsem kesin tayım diye yorumladim ben cjndnfOluum mevzu nasıl inandığın bir hale geldi ben ona ayıkamadım 🤣🤣🤣🤣
Tay burcu mu güzel geldi demek
Tay çok kötü akrebe razıyım mı
senin profil hep mi böyleydi ya?akrep değilsem kesin tayım diye yorumladim ben cjndnf
Bizde az önce diğer konuda laf ettik🤭senin profil hep mi böyleydi ya?
yok hocam ya , güneş tutulması var profilde cjdnfbbxsenin profil hep mi böyleydi ya?
geçmiş olsun neyse ki geçici bir durummuşyok hocam ya , güneş tutulması var profilde cjdnfbbx
Selam ben koç
Ne bu hevesselam ben kobra yem olabilirim..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.