1000 lira kaç dolar ki? Paranın değersizliğe bakBenim için harcarkende büyük para. Siz zenginler nasıl diyor "küçük" para?
Ya siz doları ne yapacaksınız? Dolarla mı maaş alıyorsunuz?1000 lira kaç dolar ki? Paranın değersizliğe bak
Hor görüşüyoruz burada yönetim neredesiniz acil banlanması gerken biri var baş harfi aYa siz doları ne yapacaksınız? Dolarla mı maaş alıyorsunuz?
Baş kaldıranın başını ezin.Hor görüşüyoruz burada yönetim neredesiniz acil banlanması gerken biri var baş harfi a
Ali kıran baş kesen sen miydin yoksaBaş kaldıranın başını ezin.
Girişe asın.
Saç kıran baş diken (kaldıran)Ali kıran baş kesen sen miydin yoksa
Kel misin?Saç kıran baş diken (kaldıran)
Kel başa, şimşir tarak.Kel misin?
ÜzdünKel başa, şimşir tarak.
Kaderde varsa üzülmek, neye yarar süzülmek.
Sen ufak biri değil miydin ya Mark dediğinde her şey değiştiBen senin yaşlarındaykene dolar, mark yapıyordum harçlıklarımı
Kaç yaşındaydın Mark varkenBen senin yaşlarındaykene dolar, mark yapıyordum harçlıklarımı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.