Soru Kızlara Neden Çiçek Alınır?

seda28

Gümüş Üye
çünkü çiçek almadığın anları telafi etmek için yüzük parası ödersin , ha her türlü yüzük parası ödedigin zamanlar olur ama asgaride tutmak için sihirli bi dokunuştur çiçek , akıllı insanların tercihidir çiçek
yaşasın beyaz spatifilyum , yaşasın kırmızı antoryum.
Çok güzel anlatmışsın

seda28

Gümüş Üye
Ben 31 ekimde doğum yaptığım gün hastaneye eşim 1 buket
Çiçek getirdi...
😃😀😄
Çiçeğin de anlamı ve önemi var tabiki.
Gerektiğinde alınıp verilmeli diye düşünüyorum.

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Çok güzel anlatmışsın
Valentines Day Love GIF by Pepephone

Piraye

Bronz Üye
Çiçekler neden sulanırsa, bebekler neden emzirilirse, kadınlara o yüzden çiçek alınır.

Xasthur

Yönetici
Cicek hediye etmek cok eskiden beri evrensel olarak degerli gorulen seylere verilir/birakilir/hediye edilir.
Olen birinin mezarina cicek , daha da eskiye gidersek tapilan bir sunak yada mabete cicek konulmasi gibi seramoniden gelmektedir. Cicek canli bir bitkidir , kokusu guzeldir ve doganin harikasi kabul edilir. Bu yuzden isimlendirilmislerdir mesela.
Onun disinda cicekten ayiran faktorlerde var. Onemli oldugunu dusundugunuz kisiye onemli ve ozel bir sey hediye etmekte kisiye duyulan saygiyi , sevgiyi veya hurmeti temsil eder.
Gunumuzde anlamini yitirsede anlami cook eskilere dayanir.
Prime donemlerimde taksim de bir kiz arkadasimla yururken cicekci bir gulazer abla yaklasip cicek vermeye calismisti. Ben de "yanimda getirdim zaten" cevabini verince uzaklasmisti , normal de israr ederler. He bu sizi cimri biride gosterebilir orasida ayri bir durum asfkh

Son düzenleme:
Üst Alt