Daha düşüncesiyle beynim dondu sanırım :)Giris fiyati almicaksin ki : ) saatli ücret alicaksin : )
Matematigini nerede biraktin : )
Birde gidersek fena
Daha düşüncesiyle beynim dondu sanırım :)Giris fiyati almicaksin ki : ) saatli ücret alicaksin : )
Matematigini nerede biraktin : )
Daha düşüncesiyle beynim dondu sanırım :)
Birde gidersek fena
Evet ya gözünü sevdiğmin hindistanı bir guruda mağarasından çıkmış oraya yerleşirim bedavadanSeni hindistana yolluorduk gerci , noldu olmadimi o is : )
Evet ya gözünü sevdiğmin hindistanı bir guruda mağarasından çıkmış oraya yerleşirim bedavadan
Ya tamam önce ev sonra evlilik magarayı aldığımız başlıkla döşeyeceğiz yanihayir ya evlencektin ya hani : )
Ya tamam önce ev sonra evlilik magarayı aldığımız başlıkla döşeyeceğiz yani
yok ya ben düğünü magaranın önünde yapacacağım davullu zurnalı :)Dügünü zaten kiz tarafi yapior : ) Acik tenlisin bir de : ) YIRTTIN tabi .
Akrabali felan : )
doğru valla masa sandalye işi bizi batırır.Davetiyeye herkes kendi sandalyesi ile gelsin demek lazım
Görüyorum seni : )
Seninle birlikta önce masa sandalye kiralimde öyle gönderelim : )
doğru valla masa sandalye işi bizi batırır.Davetiyeye herkes kendi sandalyesi ile gelsin demek lazım
Hatırlayamadım ama çok güldüm kesin darmadağın etmişizdir :))hayir: )
unutmussun demekki ..
Biz ikimiz bir ara kirmistik : ) onu diorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.