Bin liraya? 🤔Rakı balık yapacaksın. Daha ne?
430 lira rakı, 200-250 lira arası balık üstüne bira buz. Maliyet benim işim.Bin liraya? 🤔
430 lira rakı, 200-250 lira arası balık üstüne bira buz. Maliyet benim işim.
Ev de terasta. Bu zamanlarda dışarı çıkılmaz. Çıksan da maliyet 1000 TL yi aşar.Ya alkolsüz yemek yesen de bin TL civarı tutuyor zaten nerede yiyorsunuz?
Desene baştan yaa jfjxxjEv de terasta. Bu zamanlarda dışarı çıkılmaz. Çıksan da maliyet 1000 TL yi aşar.
1000 liraya mekanda en fazla bira içer çiroz yersin. Rakı mümkün mü?Desene baştan yaa jfjxxj
Bana da mümkün gelmedi zaten1000 liraya mekanda en fazla bira içer çiroz yersin. Rakı mümkün mü?
Mekanda zaten rakı 600-700 TL. Kendin getirebilirsen bir şey değil ama, bir o kadar da arasıcak, meze siparişi vermeni istiyorlar.Bana da mümkün gelmedi zaten
Bu yüzden sordum nfdj
Afiyet olsun alkolü dişaridan mekana nasıl sokacaksın pekıMekanda zaten rakı 600-700 TL. Kendin getirebilirsen bir şey değil ama, bir o kadar da arasıcak, meze siparişi vermeni istiyorlar.
Bazı yerler rakı sizden pişirmek ve meze bizden yapıyorlar. Maliyeti ucuzlatmak ve daha çok kalabalık olması açısından. Tabi yakalamak lazım öyle yerleri.Afiyet olsun alkolü dişaridan mekana nasıl sokacaksın pekı
Ee senin terasın varmış zaten beyaz atlet, terlik kombini ile mangal başina geçersin mekana ödemezsinBazı yerler rakı sizden pişirmek ve meze bizden yapıyorlar. Maliyeti ucuzlatmak ve daha çok kalabalık olması açısından. Tabi yakalamak lazım öyle yerleri.
Atlet giymem. Terliğe bir şey demem. Ama mangalcı dayı kombini hiç sevmediğim şeydir :)))Ee senin terasın varmış zaten beyaz atlet, terlik kombini ile mangal başina geçersin mekana ödemezsin
Atlet giymiyorsan... Mangalcı dayı kombinin yoksa Doblo da yoktur 🥺Atlet giymem. Terliğe bir şey demem. Ama mangalcı dayı kombini hiç sevmediğim şeydir :)))
Ayrıca mekanlara da arada bir gitmek lazım. Ayda 1-2 işte.
Tabii ki yok. Şakiyeddinoğulları San. Tic. Ltd. Şti. sahibi miyim ben?Atlet giymiyorsan... Mangalcı dayı kombinin yoksa Doblo da yoktur 🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.