Yalanarak fnfkdmddndNasıl temizleniyorsunuz?
Yalanarak fnfkdmddndNasıl temizleniyorsunuz?
O daha güzelmişYalanarak fnfkdmddnd
Çok sexy çok profesyonel çok baklava çok damarHatirlayamadim gerçekten. Madem öyle atalım bi foto.
Kurtuluğa geçiş başvuruları nerden?Yalanarak fnfkdmddnd
Her ormanda goİN şubelerimiz var ama hafta sonu kapalıyız .dKurtuluğa geçiş başvuruları nerden?
Gerekli evrakları tamamlayıp geliyorum.Her ormanda goİN şubelerimiz var ama hafta sonu kapalıyız .d
dört besili koyun, iki kuzu, bi tane kuzu kulağı getiriyorsun. gerisini ben yerim. şey hallederim yani. ayarlarız fjdkdkdGerekli evrakları tamamlayıp geliyorum.
Kurbandan parçalanmış et getirsem kabul olur mu?dört besili koyun, iki kuzu, bi tane kuzu kulağı getiriyorsun. gerisini ben yerim. şey hallederim yani. ayarlarız fjdkdkd
caiz değil evladim tek parça olacak, kuzu olacak fndkskdndnKurbandan parçalanmış et getirsem kabul olur mu?
kendin avlarsan hadi senin hatrina olur ama şubeye gelme, benim yazaneye gel, ben onu kuzu olarak giriş yaparım orman sistemine fndkddndnjdİnek eti olur mu kuzu yok bizde @Börteçine
Kurtlar aleminde torpille dönüyor işler 😋 kendim avlayamam. Kesilmiş paketlenmiş kurbankendin avlarsan hadi senin hatrina olur ama şubeye gelme, benim yazaneye gel, ben onu kuzu olarak giriş yaparım orman sistemine fndkddndnjd
Sen daha kaslı, damarlı ve büyüksün sen avla ben alkışlarımcaiz değil evladim tek parça olacak, kuzu olacak fndkskdndn
konumuz kurtluğa kabul edilmen ya hani, oldu olacak yks ye senin yerine ben gireydim .dSen daha kaslı, damarlı ve büyüksün sen avla ben alkışlarım
Olabiliyor mu öyle? Sınavı sen geçer misin?konumuz kurtluğa kabul edilmen ya hani, oldu olacak yks ye senin yerine ben gireydim .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.