@Börteçine ne gelmiştirBen rüyamda etrafımın kurtlarla çevrelendiğini görmüştüm. Ben kurt değildim
Kurtlar candır kurt gibi insanlardan zarar gelmez@Börteçine ne gelmiştir
Yeni kanka mı ekledin? @uchiha yı üzersin :))Kurtlar candır kurt gibi insanlardan zarar gelmez
derinden yaralıyım , zaten pas vermiyor fark etmiyorum sanmasın.Yeni kanka mı ekledin? @uchiha yı üzersin :))
@dinamickaygısız geçmiş olsun dileklerini görmemiştir. Hem bildirimleri kapatıyor hem küsüyorderinden yaralıyım , zaten pas vermiyor fark etmiyorum sanmasın.
ya sen cidden onun görmediği bisey olduguna inaniyor musun ?@dinamickaygısız geçmiş olsun dileklerini görmemiştir. Hem bildirimleri kapatıyor hem küsüyor
Cevap vermiyiiii görmüyii. Bilerek yapuyosan ayıb KAYGISIZIMMMMMMMMMMMMMM aşkımıza yakışmadıya sen cidden onun görmediği bisey olduguna inaniyor musun ?
Salondan çıkarken demiştinSalans ne, ne fotosu, sen kimdin ben cikaramadim? İlk defa görüyorum.
Salondan çıkarken ne demek anlamadim ben. Hangi salon, ne demişim? Sen beni biriyle karistiriyorsun sanirim.Salondan çıkarken demiştin
Köpek balıklarıylada oyun olmazYeni kanka mı ekledin? @uchiha yı üzersin :))
Spor salonundan çıkarken?Salondan çıkarken ne demek anlamadim ben. Hangi salon, ne demişim? Sen beni biriyle karistiriyorsun sanirim.
Sen başkasıyla karıştırdın beni ablacim. Ben hatirlamiyorum seni.Spor salonundan çıkarken?
Abla deme. Karıştırmıyorum, spor salonundan çıkınca fotoğraf atarım yazdın. Bana yazmadın, entrylerin içinde bir yere yazdın. Onu diyorum.Sen başkasıyla karıştırdın beni ablacim. Ben hatirlamiyorum seni.
Hatirlayamadim gerçekten. Madem öyle atalım bi foto.Abla deme. Karıştırmıyorum, spor salonundan çıkınca fotoğraf atarım yazdın. Bana yazmadın, entrylerin içinde bir yere yazdın. Onu diyorum.
Hayır bizim familyada duş almak bozkıra ihanettir .dKız haklı @Börteçine duştan çıkınca foto atcam dedim. Spor sonrası duş alırsın herhalde? Terli terli kokmasın fotoğraf. Kurt kirpiği attın ama. O kısmını görmemiş Tuz. Sen sözünü tuttun da geri unutmuşsun ciğerim
Nasıl temizleniyorsunuz?Hayır bizim familyada duş almak bozkıra ihanettir .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.