Biraz oturup dinleseydin ben öyle yapıyorum nfjdk ayağıma da yazık yine lazım olacakihtiyarlık evet...
dönüş yolunda tuttu ağrı ama çok uzaktım
Biraz oturup dinleseydin ben öyle yapıyorum nfjdk ayağıma da yazık yine lazım olacakihtiyarlık evet...
dönüş yolunda tuttu ağrı ama çok uzaktım
Tempoyu düşürdüm. önümde yürüyen kızlar Tırstı sanırım peşlerine takıldım diye çok güldürdüler beniBiraz oturup dinleseydin ben öyle yapıyorum nfjdk ayağıma da yazık yine lazım olacak
Onları da davet etseydin, birlikte senin eve kadar yürürdünüzTempoyu düşürdüm. önümde yürüyen kızlar Tırstı sanırım peşlerine takıldım diye çok güldürdüler beni
De mi?Onları da davet etseydin, birlikte senin eve kadar yürürdünüz
Bir yorgunluk kahvesi yapsınlar sana sonra ellerine toz bezi ve paspas ver iş bölümü yaptırDe mi?
Sonrada Şarap ikram ederdim
Peki yarın fırtına olacak diyor afat. olmazsa öyle yaparımBir yorgunluk kahvesi yapsınlar sana sonra ellerine toz bezi ve paspas ver iş bölümü yaptır
Hazır eve de kapanacak herkesPeki yarın fırtına olacak diyor afat. olmazsa öyle yaparım
çık Frenk oradan çıkHazır eve de kapanacak herkes
Teşekkür ederim sevgili sedaGecmis olsun
Hiç deme yaiçme baya kötüleştirir iyi demiş
Çok geçmiş olsun çok sıcak çok soğukta iyi gelmiyor sürekli ılık şeyler iç dinlen iyileş
İki yürüdün dedik nazar mı deydirdik naptık ya 🚬🚬🚬
Sahilde bir oraya bir burayaNerekeri gezdin o kadar?
Sahilde bir oraya bir buraya
ama çok soğuktu
ederim seni mi kırıcamDikkat et havalar da soguk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.