@HolySpectre benim saat ve gün dilimim hangi kitaya özel?
Düzenledim. Şuan düzelmiş olması lazım @Chen hanım, kontrol edin lütfen.😊@HolySpectre benim saat ve gün dilimim hangi kitaya özel?
Ben bunun görsel olarak çok yoracağını düşünüyorumTemanız sade ve çok güzel, Sadece fikir olarak belirtmek istedim kategorilere icon eklerseniz sanki daha hoş bir görüntü doğacak mobil için özellikle.
Başarılar Dilerim.
Ben maymunu sevdim güzel olmuş renkler iç açıcı hu arada birde renk olsun diye sarı ile kacivertide yan yana getırebilirseniz cok sevinirimMerhaba arkadaşlar yeni temamız hakkındaki görüşlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Tema henüz yeni olduğundan, bazı problemler olabilir, yine bu başlık altında bildirirseniz düzeltiriz.
Temamızın Light ve Dark olmak üzere iki seçeneği mevcuttur. Anasayfanın en alt sol kısmından veya profilinizde tercihler kısmından kullanmak istediğinizi seçip değiştirebilirsiniz.
Not : Tema henüz geliştirme aşamasında olduğundan, ilerleyen zamanlarda bazı kısımlarında güncelleme yapacağım. Bu konu başlığı atlında yapılan güncellemeleri sizlerle paylaşacağım.
Daha sakinden kastınız nasıl bir şey acaba. Daha açık olurmusunuz?Mobilizm diye bişey var daha sakin olabilir di!
Gece modun dan çıkınca daha iyi hissediyorum şuan. Çok karışık göz yoruyor gece modu ve bir daha ki sekmeye geçiş vs karışık birazDaha sakinden kastınız nasıl bir şey acaba. Daha açık olurmusunuz?
Dağinik sevenler için eti cangaaaGoril miydi o?
Evet, zorlayınca benzetebildim.: ))) Hiç sevimli değil bu arada.ppp
DüzenlendiMobilden giriş yapanlar için forumun gorilli simgesi nereye gitti
Eyyy @HolySpectre hesap vereceksin.... Kfkfm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.