uhciha daha iyi degilmiydi amaaaa ((: 😙Nickini sonuna dek hak etmişsin
uhciha daha iyi degilmiydi amaaaa ((: 😙Nickini sonuna dek hak etmişsin
Bu üzerine tam olmuşuhciha daha iyi degilmiydi amaaaa ((: 😙
Valla ben de bilmiyorum nasıl ölçüleceğini. Evde deney yapacağınız için lazım olur diye düşündüm. En kötü ihtimal halının üzerine konabilir mukavva.@-a- mukavva ile nasıl ölçeceğiz aramızda bilmeyenler vardır belki (ben)
Valla ben de bilmiyorum nasıl ölçüleceğini. Evde deney yapacağınız için lazım olur diye düşündüm. En kötü ihtimal halının üzerine konabilir mukavva.
Mutlaka bi işe yarar yani.
Daha derine inemeyeceğim burada.
Mukavva konusunda hayır, halının üzerine serelim. Her ihtimale karşı.Halkı yanlış bilgilendirmiyorsunuz değil mi çünkü sana inanir ve deneriz
Arkadaşlar orası sabit uzunluğu olan bir yer değil ölçmenizin bir anlamı yok. Yalnızca RİA takılırken histerometri ile ölçüm yapılır o da RİA nın boncuk kısmını nereye denk getireceğimizi hesaplamak için. Yoksa kendinizinkini ölçmenin bir anlamı yok, merak etmeyin hepsi sığıyor dışarıda kalmak gibi bir olay yok@macecik doktor musunuz? Nasıl ölçüyoruz?
Bu söylediklerini anlayabilmek için görsel olsaydı keşke @macecikArkadaşlar orası sabit uzunluğu olan bir yer değil ölçmenizin bir anlamı yok. Yalnızca RİA takılırken histerometri ile ölçüm yapılır o da RİA nın boncuk kısmını nereye denk getireceğimizi hesaplamak için. Yoksa kendinizinkini ölçmenin bir anlamı yok, merak etmeyin hepsi sığıyor dışarıda kalmak gibi bir olay yok
@macecik 🙄merak etmeyin hepsi sığıyor dışarıda kalmak gibi bir olay yok
Sana uygun bir rank yapalım Forum Doktoru diyeVajenin ön duvarı ve arka duvarı aynı uzunlukta değildir ön duvar daha kısa olup istirahat halinde 6-10 cm civarındadır. Arka duvar daha uzun olup istirahat halinde 8-12 cm civarındadır. Vajen esnek bir kas yapısında olup gerektiğinde boyu 20 cm nin üstüne çıkabilmektedir
Daha hala ben merak ediyorum yine de ölçtürmek istiyorum diyen olursa uygun bir bedel karşılığında ölçerimSana uygun bir rank yapalım Forum Doktoru diye
İlaç yazdırmak istiyorum diye geliriz kapına 😍
Forumsal kullanıcıları için bu indirim çok iyi oldu teşekkürlerDaha hala ben merak ediyorum yine de ölçtürmek istiyorum diyen olursa uygun bir bedel karşılığında ölçerim
Biz de ölçtürmek istiyoruz o zaman diyen erkekler hiç gelmesin, onlarınkini para verseler de ölçmem. Herkes evinde kendi ölçsün.Forumsal kullanıcıları için bu indirim çok iyi oldu teşekkürler
Bildirim geldiğinde böyle bir şey okuyabileceğimi hiç düşünmemiştimBiz de ölçtürmek istiyoruz o zaman diyen erkekler hiç gelmesin, onlarınkini para verseler de ölçmem. Herkes evinde kendi ölçsün.
Onlar standart zaten fix 7 cm😁 ölçmeye gerek yokBildirim geldiğinde böyle bir şey okuyabileceğimi hiç düşünmemiştim
Boşluğuma geldi birden fndmfmxmxmxmxk
Chen cim beni uyarır mısın lütfen?Cinsel içerikli yorum
Çen değil birader yanlış numara.Chen cim beni uyarır mısın lütfen?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.