S
Silinen üye 831

Beni Chen uyarsın, başkası uyarmasın mümkünse.Çen değil birader yanlış numara.
Beni Chen uyarsın, başkası uyarmasın mümkünse.Çen değil birader yanlış numara.
Yine diyorum ki başkası uyarmasınYine diyorum çen değil birader yanlış numara
Seni uyaran mı var? Ne kendi kendine tribe giriyorsunYine diyorum ki başkası uyarmasın
Sakin ol ve yavaşça o elindeki klavyeyi yere bırak.S
Seni uyaran mı var? Ne kendi kendine tribe giriyorsun
Kastettiğim bu değildi yahu😀
5 sayfayı okumaya üşendim ama soran olmamışsa diye yine sorıyım dedim. Şimdi konudan anladığım kadarı 12 ila 14 cm arası bir derinlik söz konusuysa 18-20 likleri nereye şey ediyolar afedersiniz. Dışarda mı kalıyor yoksa esnediğinden dolayı göz yanışsaması mı yaşıyoruz..
Yada neden mevcut derinliğin boyutunda iple yetinmiyorlar sorusu da aklıma geldi ama neysemmm..
Bak konuda kaldıkça aklıma yeni sorular geliyor. Neyse ben kaçar..![]()
Sorgulamıyorsan sorun var demektir..Bir platon bir aristo nasıl sorgulamışsa hayatı öyle sorgulayıcısınız CipraLex bey
Uyarılmış...
🚬 Abicim ya :))))))))ev kendi imkanlarıyla yapanlar hastanede şise cikartiyor gjsjfjsjfjd yine de siz bilirsiniz cjsbcbx
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.