Kalmıs 999 tane ne kalmısss 🤪Öffff beş bin diyorrr. Öf @Nobody öfff
Kalmıs 999 tane ne kalmısss 🤪Öffff beş bin diyorrr. Öf @Nobody öfff
Cok az belliiiiiiiKalmıs 999 tane ne kalmısss 🤪
sıkılırsan 5000 i kolay yaparsın o zaman desenee 😁Cok az belliiiiiii
Bak sıkılıyorum seni de sıkarım adam😂
Şu hiç girmeyen üyelerin mesajlarını bana aktarsana 😂😂😂😂sıkılırsan 5000 i kolay yaparsın o zaman desenee 😁
İşin yoksa şimdi 5000 mesaj olana kadar foruma sar
Iyyy şu renge bak utanç verici 🤪
Siz ikiniz neden bu kadar nefret ediyorsunuz bu sarı renktenŞu hiç girmeyen üyelerin mesajlarını bana aktarsana 😂😂😂😂
Siz ikiniz neden bu kadar nefret ediyorsunuz bu sarı renkten
Çünkü çok gıcıkkkkk sen hiç benim üstümde sarı gördün muuuSiz ikiniz neden bu kadar nefret ediyorsunuz bu sarı renkten
@Lavinia şu hiç.girmeyen uyelerin mesajını aktarsin bize di.mi.yaaaaa
Çünkü çirkin 😂
Mesela en güzel renk nee söyleyin bakayımmmÇünkü çok gıcıkkkkk sen hiç benim üstümde sarı gördün muuu
@Lavinia şu hiç.girmeyen uyelerin mesajını aktarsin bize di mi yaaaaa
Yapmayın gaza geliyorummmmmmÇok mantıklı konuştun , aslandır yapar 😂
Bitince haber ver ben yine gaz alırım sana😂 yap bize güzellik yaaaYapmayın gaza geliyorummmmmm
yapıcammmBitince haber ver ben yine gaz alırım sana😂 yap bize güzellik yaaa
Hemen de küsüyorsunuz ama olmaz ki böyleeeKırmızı ama en güzel rengi kendinize almışsınız ben oynamıyorum yaa😂
@Lavinia yapacam dediiiiiii 😍yapıcammm
Hemen de küsüyorsunuz ama olmaz ki böyleee
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.