Öle bir şey mi var yaw benim bildiğim yok ama güzel hayaller lkdnmflkgdfg
Hayaldi gerçek oldu
Alın teri yazıcam. D
Öle bir şey mi var yaw benim bildiğim yok ama güzel hayaller lkdnmflkgdfg
Millete balon dağıtmayım🤭
Millete balon dağıtmayım🤭
Deme, çoluk çocuk seslerinden geçilmez forum. 🤭Ne istersen sorun değil. D
Seviyorsan geçilmesin sorun değil. DDeme, çoluk çocuk seslerinden geçilmez forum. 🤭
Forumun her yerinde el izleri, parmak izleri, dağınıklık?🤭Seviyorsan geçilmesin sorun değil. D
Elbette ben severim çocukları. DForumun her yerinde el izleri, parmak izleri, dağınıklık?🤭
@velevki hepsini terlik fırlatır 🤭
Hala emin misin?🤭
Ama @alcatraz çocuk sesini sevmezmiş. Öyle yazmıştı bir yerde. Kaos olur bakElbette ben severim çocukları. D
çocuk sesini sevmem.
Başka birşey bulamadım 🤭Kısarız. D
Başka birşey bulamadım 🤭
Biraz dinleneyim bulurum🤭
Konu neydi hatırlamıyorum ama suan🤭Uğraştın ama olsun değer. D
Konu neydi hatırlamıyorum ama suan🤭
Bence faydaları yeteri kadar konuştukÇocuk sevmenin sana faydaları. D
Tamam. SBence faydaları yeteri kadar konuştuk
Hadi konudan kovulmadan çıkalım 🙈
Bir gün niye kız 🤣🤣🤣bence beni değerlendirin
bir günlük burada adminlik tecrübem var
bi güncük admin yaptılarda beni kes sesini payı zjnxkznd deli ettim hepsiniBir gün niye kız 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.