Allah rahmet eylesin. Sözlük bölümünde konu açmayı severdi. Mekanı cennet olsun yada ışıklar içinde uyusun( O kadar ışıktan uyuyabilirse eğer..)Ölümü çok merak ediyorum hem korkuyor hem de nasıl bir an neler oluyor merak ediyorum. (Bunu dedi ve öldü Ssjsjsj)
Helva da yersiniz siz :dAllah rahmet eylesin. Sözlük bölümünde konu açmayı severdi. Mekanı cennet olsun yada ışıklar içinde uyusun( O kadar ışıktan uyuyabilirse eğer..)
Artık pide dağıtıyorlarmış :dHelva da yersiniz siz :d
Önce pide sonra helva :dArtık pide dağıtıyorlarmış :d
Sen orda soru soran meleklerin, sorularını kan ter içinde cevap vermeye çalışırken, biz önce pide gömüp, sonra helva mı yiyeceğiz yani. Bu mudur yas şimdi.Önce pide sonra helva :d
Mezar başından hemen gitmeyin sizden destek almam lazım hoca birisi kalsın diyorSen orda soru soran meleklerin, sorularını kan ter içinde cevap vermeye çalışırken, biz önce pide gömüp, sonra helva mı yiyeceğiz yani. Bu mudur yas şimdi.
Telefon joker hakkı mı oluyor buMezar başından hemen gitmeyin sizden destek almam lazım hoca birisi kalsın diyor
Telkin diye bişey var biraz araştır ne demek istediğimi anlarsın.Telefon joker hakkı mı oluyor bu
Ne olduğunu biliyorum. Ciddi olduğumu düşünüyor olamazsınnTelkin diye bişey var biraz araştır ne demek istediğimi anlarsın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.