Kendi yazdıklarımdan başkasını seslendirmeyecegim gibi bir prensip edindim kendime 😁Her erkeğin yorumlaması gereken o şiiri okusaydın @Lastearth Abdulhak Hamit Tarhan - Makber :))
Kendi yazdıklarımdan başkasını seslendirmeyecegim gibi bir prensip edindim kendime 😁Her erkeğin yorumlaması gereken o şiiri okusaydın @Lastearth Abdulhak Hamit Tarhan - Makber :))
Makber'in duygusunu vermek çok zor 🚬Kendi yazdıklarımdan başkasını seslendirmeyecegim gibi bir prensip edindim kendime 😁
Ben de o konuda pek iyi değilim zaten 😁 duyguları vermek cohhh zor ünv de en büyük imtihanim diksiyon dersinde bu duygulardi 😂Makber'in duygusunu vermek çok zor 🚬
Neyse ki normal ses tonun da duygusal da yırtmışsın oradan kfkdkBen de o konuda pek iyi değilim zaten 😁 duyguları vermek cohhh zor ünv de en büyük imtihanim diksiyon dersinde bu duygulardi 😂
Diksiyonun finali çok sıkıntılıydi ya 😁 hoca 6 duygu verip o duygularla ilgili cümle yazmamızı istemişti finade o cümleleri duyguyu tam olarak verip seslendirmemizi istemişti tabi önce diyafram nefesi alıyorduk alamazsak zaten 50 puan kafadan gidiyorduNeyse ki normal ses tonun da duygusal da yırtmışsın oradan kfkdk
Fiff diyafram nefesi bana göre çok zor konuşmayı onunla sürdürmek ayrı zor zaten 🥺Diksiyonun finali çok sıkıntılıydi ya 😁 hoca 6 duygu verip o duygularla ilgili cümle yazmamızı istemişti finade o cümleleri duyguyu tam olarak verip seslendirmemizi istemişti tabi önce diyafram nefesi alıyorduk alamazsak zaten 50 puan kafadan gidiyordu
Aslında doğal olarak diyafram nefesi alıyoruz ama sonradan büyüdükçe bunu bozuyoruz nasıl beceriyorsakFiff diyafram nefesi bana göre çok zor konuşmayı onunla sürdürmek ayrı zor zaten 🥺
Allah bizi napmasınAslında doğal olarak diyafram nefesi alıyoruz ama sonradan büyüdükçe bunu bozuyoruz nasıl beceriyorsak
Kendi halimize bırakmasın mesela 😁Allah bizi napmasın
AminnKendi halimize bırakmasın mesela 😁
Yürürken mi ilham geldiÖzledim,
Gelişinin kalbimde uçuşturduğu kelebekleri
Gülüşünün saçtığı ışığı
Bakışlarındaki huzuru
Yüzümde oluşturduğun aptal tebessümleri
Bekliyorum gelişini
Çorak toprakların yağmuru beklediği gibi
Geleceğini bilmek
Güzel kılıyor beklemeyi de
Çünkü tek bir selamın
Silecek sensizliğin hüznünü
Bitirecek özlemini
Geleceksin aydınlanacak dünyam
Yeşerecek mutluluk tohumları
Buram buram
Sen gel ki bahar olsun mevsim
Bayram etsin kalbim
Gelişinin şanına
Kutlama yapayım aylarca
Gel tebessümünle ısıt
Sensizliğin mateminde üşüyen ruhumu
Neşenle sar dört bir yanımı
Yürüyüşte ziyaret eden perimden 😁
Hı hı 😂Yürürken mi ilham geldi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.