@Lastearth Hocam benim şiirimi beğendiniz mi?
Beğendim özelikle ilk iki mısra hoştur 😊@Lastearth Hocam benim şiirimi beğendiniz mi?
Kalbim kırık nasıl tamir edersiniz bilmem ben..@Ahu hanımın şiiri de beğenmiştim ilk şiir olduğu için sanırım patavatsızlik yaptım. Saolsun hoş gördü. Yorum yapmadan okumayı düşünüyorum artık bütün şiirleri 🙂
🙄 Bir şiirimi size versem 🤔Kalbim kırık nasıl tamir edersiniz bilmem ben..
Yayın yaptığınızı yazdınız özel olarak sesli okuyup atarsanız neden olmasın🙄 Bir şiirimi size versem 🤔
Himmmmmm o zaman gönderiyorum bı taneYayın yaptığınızı yazdınız özel olarak sesli okuyup atarsanız neden olmasın
Özele atın bekliyorum belki yaralarıma ilaç olurHimmmmmm o zaman gönderiyorum bı tane
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.. 😊Özele atın bekliyorum belki yaralarıma ilaç olur
O halde siz bana bi yazar mısınız dmden ben size bir adres vereyim oraya gelinKelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.. 😊
Dosya yuklenemeyecek kadar büyükmüş 🙄
Ölçüsüz kafiyesiz siir de hoştur genelde ben de o tarz yazıyorum aslında 🙂Ev dediğim ten ne kadar korur?
Yurt dediğim sen ne zaman son bulur?
Yaranın tazeliği hangi tarihte son olur?
Bende ki ben ne zaman durulur?
@Lastearth ben sonu kafiyeli yapamıyormuşum. Bugünde birşey keşfettim:)
Ölçüsüz ve kafiyesiz arasına da virgül koymam lazımdı. 😂Ölçüsüz kafiyesiz siir de hoştur genelde ben de o tarz yazıyorum aslında 🙂
Öyle de anladık yani en azından ben. Bende sürekli unuttuğum için.Ölçüsüz ve kafiyesiz arasına da virgül koymam lazımdı. 😂
@Ahu hanıma virgül için okadar yazdım şimdi kendi hatamı görmezden gelemem 😁Öyle de anladık yani en azından ben. Bende sürekli unuttuğum için.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.