O kadar mı değersiz birisi sence kadın kendi içinde ?
Çeksin gitsin ne arıyor orada ?
Sence de kısmı tamam dabencede : )
ama o bilincinde degil, demek ki adami sevior ve deger görmek istior iste.
Yada cok bagli adama vs vs.
Sence de kısmı tamam da
yok adamı sevmesi bağlı olması senin düşüncen bu :)
o bu şu bilmediğimiz konular. atmayalım boşuna
işte kadın gitmiyor keyfi yerinde biz burada parmaklarımızı yoruyoruz.ya bence olarak ihtimal varsaydim .
Cevreden görüyoruz , kadini hastalik döven adamlarin kadinlari af edior.
iki üc gönül aldimi hemen unutuyorlar. Seviorum diorlar.
Ben ona istinaden onu düsündüm.
gercek olarak sorunun ne oldugunu nerden bilebilirim ki.
işte kadın gitmiyor keyfi yerinde biz burada parmaklarımızı yoruyoruz.
@Fluffy bize ne sevgilisi olanların sevgilileri ile dertlerinden ya da eşleri olanlarını eşleri ile dertlerinden
o toplara girmemek için yalnızız kardeşim biz !
ille keyfi yerinde demek dogru degil.
Belki cehennemi yasior. Bizde soruyoruz neden bunlari yasior o halde diye.
Maddisi vardir, kendine güveni azdir, ailesel sorunlardir bilemeyiz.
yoksa kim keyfinden sorun yasamak ister ki ?
Dert kiminse o düşünsün bana ne ben gittim burdan
Onların derdi bizim derdimizişte kadın gitmiyor keyfi yerinde biz burada parmaklarımızı yoruyoruz.
@Fluffy bize ne sevgilisi olanların sevgilileri ile dertlerinden ya da eşleri olanlarını eşleri ile dertlerinden
o toplara girmemek için yalnızız kardeşim biz !
Duygularımızı önemsemiyorsunuzNasılız?
Ama var yaaaa kadınlar azıcık sevilmeyi bekliyor hepSorunu bilemioruz tabi, bence bu her iiki taraf icinde gecerlidir.
Ne kadar mal adam varsa o kadar da mal kadin vardir ama cografya genelimizde maalesef genellikle kadinlar daha cok haklidir : )
**
Kadin ayrilsin , kendine baksin : ) güzellessin kendine baska adam bulsun bak adam nasil fittiriyor: )
Evlenmiş düzeltmeye çalışıyorO kadar mı değersiz birisi sence kadın kendi içinde ?
Çeksin gitsin ne arıyor orada ?
Olabilir.Duygularımızı önemsemiyorsunuz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.