Sanırım kızlar soruyor sitesinde ki soru size aitDurum bu değil
tanımıyorumSanırım kızlar soruyor sitesinde ki soru size ait
benden pas
Haaaahhh işte böyle pes edeceksintamam arkadaşım yine sensin :))
uğraşamam daha fazla demekti aslında, neyse sen öyle kabul et kalbin kırılmasınHaaaahhh işte böyle pes edeceksin
Kendimi üzmemek için yanlış anladımuğraşamam daha fazla demekti aslında, neyse sen öyle kabul et kalbin kırılmasın
aferin böyle devam 👍Kendimi üzmemek için yanlış anladım
Soruya kadın eli değdi erkler bambaşka anlıyorYukarida sorunun cevabi BANA GÖRE :
hic bir sey yapamassin , kiskanmiorsa, sevmiorsa yapacak birsey yok .
Ben kızkanmamasında sorun olduğunu söyledim. Beni hariç tutun.Soruya kadın eli değdi erkler bambaşka anlıyor
yanlis anlayanlar anlasin , bizde onlari öyle ayiklioruz : )Soruya kadın eli değdi erkler bambaşka anlıyor
Erkeler niye böyleBak kadin demiski umrunda degilim .
Yani bana göre cevaplamis zaten soruyu .
O kadar mı değersiz birisi sence kadın kendi içinde ?Bak kadin demiski umrunda degilim .
Yani bana göre cevaplamis zaten soruyu .
Nasılız?Erkeler niye böyle
Erkeler niye böyle
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.