Ustam düz tahtaya çivi mi çakıyon.. Sıva mı yapıyon jfkdkdlfkdmdArefeyi yaşayıp bayramı görmeden mi ölsün?
Yatırıp çakar nabacak.
5lik çakar demek istedim yani. High five diyolar ya.Ustam düz tahtaya çivi mi çakıyon.. Sıva mı yapıyon jfkdkdlfkdmd
Öyle değil Eru ben kadın penceresinden baktığımda her defasında seks görmüyorum. Tamam seks var yaşanır ama seks olmadan da insan öpüşebilmeli sevgi bağını güçlü kılar vs vs vsArefeyi yaşayıp bayramı görmeden mi ölsün?
Yatırıp çakar nabacak.
Koparmaz inşallahCanavarca hisle, ısırarak öper. Öperken kodu mu oturtur.
Beşlikse... Neyse büyür belki '))5lik çakar demek istedim yani. High five diyolar ya.
Nasreddin Hoca değilse bindiği dalı kesmez.Koparmaz inşallah
Öyle değil Eru ben kadın penceresinden baktığımda her defasında seks görmüyorum. Tamam seks var yaşanır ama seks olmadan da insan öpüşebilmeli sevgi bağını güçlü kılar vs vs vs
Eru şimdi wc kalktım ben anlayamadım işe gidince biraz bakıyım anlamaya çalışağımBen erkek penceresinden baktığımda her defasında seks görüyorum. Seks eyleyemeyeceğim insan ile niye öpüşeyim değil mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.