Resmen herşeyi testlere, analizlere bıraktılar @ChenKızlar bunları okuyup gerçek sanıp, dizilerden de heves edip öpüşmek isteyecek... Ne acı...
Resmen herşeyi testlere, analizlere bıraktılar @Chen
Herkes karşıma geçip söyleymiş böyleymiş diyorlar sinir oluyorum. Yaşadın mı diyorum. Yooo ee nerden biliyorsun? Bilmem şu makaleden. Çok saçma hal aldi ilişki yaşamak
Ben gideyim nasıl ısırılır konusu açayım bari, rekabet olsun.Kurtlar öpüşmüyor ya insanlar da öpüşmesin istiyor
Aç aç açBen gideyim nasıl ısırılır konusu açayım bari, rekabet olsun.
At atBi video vardı... Neyse atmıycam sdfgsdg
Sana olamz.. kadsjksdhfgkjh Diyor ya bir adam bir kadının falancası sı sı sı yeah mean' seviyor sevmiyordur.. Twic miviç yapan biri diyordu galiba öyle bişiler.. Ampül yanarsa sen paylaş.. Yanmazsa boşverrr... Ya ben köpük helva istiyom..
Beynim yandi,sen ampül yanarsa diyorsunSana olamz.. kadsjksdhfgkjh Diyor ya bir adam bir kadının falancası sı sı sı yeah mean' seviyor sevmiyordur.. Twic miviç yapan biri diyordu galiba öyle bişiler.. Ampül yanarsa sen paylaş.. Yanmazsa boşverrr... Ya ben köpük helva istiyom..
Beyin severim ben kavurması falan.. Eskiden yerdim sonradan tiksindim..Beynim yandi,sen ampül yanarsa diyorsun
Atiyon mu atmiyon mu?Beyin severim ben kavurması falan.. Eskiden yerdim sonradan tiksindim..
Abi... Abla... Olmaz' Teşekkürler.. O kadar şerrro terbiyesizleşmedim... kdskjfhdskjfAtiyon mu atmiyon mu?
Yoksa yatajam.ddndbyjyj
gözlere odaklanır
Yaa ama gözlere odaklanmasın o kadar yakından... Sonra şaşı gibi oluyor benim ciddiyetim dağilir :dgözlere odaklanır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.