Bazı şeyler maddi değerle ölçülmez. Tamam pahalı şeyleri severiz ama emek, maddiyatı sollardemirden çiçek mi yatın bana ayyy şapşal gididp bir gül almaz cimri herif hurdalardan yaypıyor der kesin Türk kızı....
oysa adam bir tanensini düşünerek saaatlerini harcamış emek vermiş kimin umurunda
El emeği, saatler harcanmış, çabalanmış, özene bezene yapılmış..
Romantik den sayılır mı bilmem ama..
Değerini ortaya koyar ..
Vakit harcamanın değerini ben iyi bilirim..
Romatik bir adam nasıl olmalı herkese göre değişir.
Bana göre yerinde olmalı.. * romantik anı yerinde yaratmalı.
Aşırı duygusal değilde, kabuğu sert içi yufka yürekli adamları daha çok seviyorum mesela.
Biraz deli manyak , arada romantik*, esprili, ve sert adamları severim: )
El emeği, saatler harcanmış, çabalanmış, özene bezene yapılmış..
Değerini ortaya koyar ..
Aşırı duygusal değilde, kabuğu sert içi yufka yürekli adamları daha çok seviyorum mesela.
Mix hazırlanıyorrr hshsjd: ))
Cilek yiyim 🍓 ama muz 🍌 tadi versinEl emeği, saatler harcanmış, çabalanmış, özene bezene yapılmış..
Değerini ortaya koyar ..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.