ya senin canın saolsuın yaa senden mi esirgicez.Bi de benim haller bazen belli olmuyor sürekli kaybediyorum 🚬
Şanssızlık bana müptela gibi oluyor yakamı bırakmıyor nfjdj
ya senin canın saolsuın yaa senden mi esirgicez.Bi de benim haller bazen belli olmuyor sürekli kaybediyorum 🚬
Şanssızlık bana müptela gibi oluyor yakamı bırakmıyor nfjdj
Sen geçinmenin hilesini bulmuşsun @alcatraz evlenirsen başarilar bile dilemeye gerek kalmamiş öylesine iyisin bu konudaya senin canın saolsuın yaa senden mi esirgicez.
ben arkadaş olarak yaratılmışım benimle evlenecek kişi olmadığına yıllar önce emindim zaten o yüzden düğün için biriktirdiğim altın parasını okey masasında çay olarak değerlendirebilirimSen geçinmenin hilesini bulmuşsun @alcatraz evlenirsen başarilar bile dilemeye gerek kalmamiş öylesine iyisin bu konuda
Bu hafta bir arkadaşım evlendi tam takısını takarken eğildi kulağima diyor ki biz aslında evlenmedik formalite bu takacağın şeyle dünya turu yapıcaz jfjdjben arkadaş olarak yaratılmışım benimle evlenecek kişi olmadığına yıllar önce emindim zaten o yüzden düğün için biriktirdiğim altın parasını okey masasında çay olarak değerlendirebilirim
mantıklıBu hafta bir arkadaşım evlendi tam takısını takarken eğildi kulağima diyor ki biz aslında evlenmedik formalite bu takacağın şeyle dünya turu yapıcaz jfjdj
Deneyebilirsin böyle bir şey birikimin çoğalır jfnd
Kuzenim var bir tane nfjjdjdmantıklı
aday olursa değerlendirilebilir
nişan bank alskdaskjdsjaKuzenim var bir tane nfjjdjd
Her sene nişanlanip takıları alip yiyor ertesi sene başkasıyla tekrar nişanlanıyor 🚬
:d meslek edindi kendine artık bu işi 🤣nişan bank alskdaskjdsja
fbi arananlar listesinde 8. sıradaymış öyle duydum ?:d meslek edindi kendine artık bu işi 🤣
Aynı yöntemi denemediğime çok pişmanım 🚬fbi arananlar listesinde 8. sıradaymış öyle duydum ?
enayi çoksa yapacak bişi yok. doğru yolda.Aynı yöntemi denemediğime çok pişmanım 🚬
Hayatını sadece reelsleri için yaşiyor farklı mekanlar vs
Ben geldim pcdeyim link atan olursa gelirim
2 kişi olduk kalan 2 aranıyorbende boşum
dc'de gelin
Kız masayı kurduk gel nunu olan masa bziz 3 kişiyizBizim mekanımız orasi değildi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.