Oynar mı ki o? Sanki geçen turnuvaya da katılmadı? Katıldı mı yoksa?@döngüsel Hatemi de çağirsana eşimdi turnuva kazanmiştik en son 🚬 talihim Bi o zaman döndü sonra o kadar kazanamadım zaten ngjdj
Oynar mı ki o? Sanki geçen turnuvaya da katılmadı? Katıldı mı yoksa?@döngüsel Hatemi de çağirsana eşimdi turnuva kazanmiştik en son 🚬 talihim Bi o zaman döndü sonra o kadar kazanamadım zaten ngjdj
Erkekler bu konuda uzmanlaşmış artık hiç gurur da yok ya jfdjBen hiç hakaret etmiyorum, direk çarpıya basıyorum. Kokumuzu nasıl alıyorlar da atlıyorlar anlamıyorum.ddd
Ben en son oradayken, onunla katılmıştım kaç sene oldu :d sonra ne yaptı bilmiyorum kupalı rankımı bile göremeden banlandım sonra jfkdOynar mı ki o? Sanki geçen turnuvaya da katılmadı? Katıldı mı yoksa?
Demeyin yaw ben akşam yemeğinden sonra gelirimHımm nasıl desem yanık dedeler jfkdk
Okey bana hiç hitap etmiyor çiçeğim ya@ivan divandelen ve @HolySpectre beyler de oynuyor ama bu ara kavak yelleri mi esiyor nedir fkckk
Hatem iyidir,severim.@döngüsel Hatemi de çağirsana eşimdi turnuva kazanmiştik en son 🚬 talihim Bi o zaman döndü sonra o kadar kazanamadım zaten ngjdj
Koruma olarak görevini icra etsin hem.))
O bizim kurtaricimiz olacak sen mevzuyu kaçırdın dün.)))@alcatraz ı da unutmayalım .d
hayatımda boyunca çok dışlandım. hepsi beklediğim yerdendi.
Ben izlerim bee sana yancı olurum ne hamle söylersem tersini yap mutlaka winhayatımda boyunca çok dışlandım. hepsi beklediğim yerdendi.
ama senden bu darbeyi yemek....
olsun be canın saolsun. alcatraz kim zaten dış kapının mandalı zaten
Tamam yancı ben olayım ayıpsın jfjxj çay beleş olur en azındanhayatımda boyunca çok dışlandım. hepsi beklediğim yerdendi.
ama senden bu darbeyi yemek....
olsun be canın saolsun. alcatraz kim zaten dış kapının mandalı zaten
Okey dedeleri bıyıklar ve kafalarının içi
View: https://www.instagram.com/reel/Cp0ovQuAe0y/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
@Chen @döngüsel
Yaaa tamam tamam ben kaybedersem baklavalar senden çiçeğim
ben hayatımda beni bu kadar cezbeden bi teklif görmedim.Yaaa tamam tamam ben kaybedersem baklavalar senden çiçeğim
Bi de benim haller bazen belli olmuyor sürekli kaybediyorum 🚬ben hayatımda beni bu kadar cezbeden bi teklif görmedim.
adeta "seni pişman edeceğim" diye bagırıyorduuuu alsdkasld
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.