Yesil en sevdigim renk.olsun bizde de Hulk var
Yesil en sevdigim renk.olsun bizde de Hulk var
benim de.Yesil en sevdigim renk.
Şu internet olayıda lisede bulaşmak türkçe katili olmamdaki en büyük sebep sonra alışkanlık ve herşeyi lambur lumbur yazma isteği 🤣🤣🤣🤣Temsili @Xasthur
Bakimm değil "Bakayım".dd
Hadi bakalım. Bir gün seni de görür müyüz bu mecrada?Kırın o şeytanın bacağını
Pozitif ayrımcılık 😋😂Siz benim puanıma bakin simdi neden QueenAhu aldığını anladim @alcatraz
Ben de çok takardim ama saldım sonradan.ddŞu internet olayıda lisede bulaşmak türkçe katili olmamdaki en büyük sebep sonra alışkanlık ve herşeyi lambur lumbur yazma isteği 🤣🤣🤣🤣
Ben takmıyorum ya takmaya hakkım yok düzeltmeye üşeniyorum 🤣Ben de çok takardim ama saldım sonradan.dd
iyi gezmeler ((:Bende disardaydimmm
Ya böyle gereksiz detaylara takılınca insanlar, daha çok yapasım geliyor. Free takılın abi, istersem b4k4y1m bile yazabilirim. Genel de böyle şeyleri bana söyledikleri zaman inadına yapasım gelir.d Yani türkçe de emojide yok fakat ( .d ) harfini gülücük olarak uyarlayabiliyoruz.Temsili @Xasthur
Bakimm değil "Bakayım".dd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.