ben bilmem. içimden geleni yazdım yorumla. ona göre çiz ayy yani şey. ona göre yaz sen buraya ksadjaksdIki tane oo göndermemiydi djjsjsd
ben bilmem. içimden geleni yazdım yorumla. ona göre çiz ayy yani şey. ona göre yaz sen buraya ksadjaksdIki tane oo göndermemiydi djjsjsd
ben bilmem. içimden geleni yazdım yorumla. ona göre çiz ayy yani şey. ona göre yaz sen buraya ksadjaksd
Odaya girdim bekliyorm biri girip abuk sabuk bişe yazarsa ss alcam kjdnflkdfguyandırmadan suratına bişiler çizelim mi asdkjaskd
Valla uyuya kaldı diye düşündükKizlar afedersiniz bi olay oldu da,bakamadim
Yok ama simdi uyuyaacagim.dddValla uyuya kaldı diye düşündük
operasyon tamam mı resim cektiniz miBuna diyecek laf bulamadim, kahkaha aticam simdi djjddvdthezsus
operasyon tamam mı resim cektiniz mi
valla sanki kaşlara ufaktan bi girilmiş ama anlamadım kimin neyi eseriYok uyumamis, uyanikmis bi isi cikmis.. uyusaydi çizecektik te... sen bi kendi yüzüne vak varmi bisey
valla sanki kaşlara ufaktan bi girilmiş ama anlamadım kimin neyi eseri
CaT 'de 3 harfli. şüphelenmeye buradan başlamalıyım bence jadshkdsÜç harflilerdir Üç harfliler jdjdhdudze
CaT 'de 3 harfli. şüphelenmeye buradan başlamalıyım bence jadshkds
Bir el oynarımvar mı giren kafa dağıtalım
keyiz'deyim gelBir el oynarım
sen davet ediyorsan gelirimHoopps! Kimse yok mu?
BEN davet ediyorum.sen davet ediyorsan gelirim
keyle misinBEN davet ediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.