hiç denemedim sanırımnunu ben fortniteçıyım
Sıkıntı etmiyoruz bu bir bahane değilağır kolsuzum
nunu çok sıkıldım ama kötü hissediyom ben kötü oynayınca :d belki bir gün gelirim, elbet bir günSıkıntı etmiyoruz bu bir bahane değil
Oyuna yeni başlayan genç bir arkadaş vardı her yayın 1 oyun geliyordu o kadar kötü oynuyor ki ben sonraki oyuna gelmeyeyim ldkfmlkdgf teşekkür ederim diyip solo giriyordu öyle öyle oyunu öğrendi.
Sıkılmaktan sıkılmadın mı biggie
Gelmicem ama senide kırmak istemiyorum yazışı hissettimnunu çok sıkıldım ama kötü hissediyom ben kötü oynayınca :d belki bir gün gelirim, elbet bir gün
gelicem gelicem :d halledicem :dGelmicem ama senide kırmak istemiyorum yazışı hissettim
beni biliyon 2 yıl oldu sanırım forumda nasıl istersen uyar gelirsende sevinirim tabiki ^^
onu da ben beceremedimhiç denemedim sanırım
Marvel rivals çok övüyorlar bi onu merak ediyo gibiyim ama
ben sevdiği bir şeyi her alanda yani zor bırakan biriyim ^^
moba alışmak zordu ilk günlerimi hatırlayınca hala gülerimonu da ben beceremedim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.