dekontu görmek istiyo insan tabi.. sjsnwjMezdeke, desarj dekontudur uchicha beycigim...
Calio su an sana gelsin sevgili uchicha'mdekontu görmek istiyo insan tabi.. sjsnwj
dinliyorum sevgili süreyya , senin secimin sayilir sana da gelsin 😅Calio su an sana gelsin sevgili uchicha'm
sıraya ekledim kuzum 4 şarkı sonraGüzel yayınlar @nunu Ayşenur Kolivar - getma
onu önleyemiyom kuzum platform her türlü reklam atıyor 1 saat veya 35 dkta bir sanırımReklam girdi qıı
Casdırı Casdırı Casdırı amanınben de begendim valla cjsnxmamxms iyimis
Hoşgeldin iyi dinlemeler ^^@nunu m kolay gelsin tatlim benim...actim dinliyorum
Listeye ekliyorum cedric
tabiki sıraya ekliyorum 7 şarkı sonra çalacak unuttum sanma diye paylaşıyorum@nunu m vakit ve imkanin varsa bunu calabilir misin?
Tüm güzide forum ailesine gelsin <3
The All American Rejects / Dirty Little Secret
Teşekkür ederimListeye ekliyorum cedric
Tesekkür bebegimtabiki sıraya ekliyorum 7 şarkı sonra çalacak unuttum sanma diye paylaşıyorum
ahahahah karısı kovalamıştır evden belkim@nunu orta masadaki adam, bir şey içerken geriye doğru kaykılmaktan kafası yere ters değecek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.