Mükemmeli iyi giden bir ilişkiyi nasıl mahvedersiniz diye yorumlayıp cevaplarsan cevabını merak ettim nedenseMükemmel iliski yoktur zaten canlarim.
Bunu beklemekle,1 0 geriden baslarsiniz zaten.
Bilmiyorum ki.Hic mükemmel giden iliskilerim olmadi djxjyjMükemmeli iyi giden bir ilişkiyi nasıl mahvedersiniz diye yorumlayıp cevaplarsan cevabını merak ettim nedense
Bir yalanla başlıyor herşey sen üzülme diye söylemedim denilen bir yalan normalleşiyor falan derken zortBilmiyorum ki.Hic mükemmel giden iliskilerim olmadi djxjyj
Ama ihanet ve saygisizlik bitiriyor cogu şeyi zannimca.
Dürüstlük serttir ama sonunda ferahlik getirir ya.Bir yalanla başlıyor herşey sen üzülme diye söylemedim denilen bir yalan normalleşiyor falan derken zort
Fakat ben anlamıyorum benle mutlu değilsen söyle bitsin ne gerek var bunca karmaşaya ya Bu dünya için fazla dürüstüm sanırım ben Akrebe yükselen oğlak olmak ne zor ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.