Ben anlamadığımı bildirdim burada. :)anlatır mısın
Ben anlamadığımı bildirdim burada. :)anlatır mısın
Belki de en güzeli için çürükleri eliyorsundur.Çok becerikliyim, her daim her güzel şeyi mahvetmeyi beceririmmm
Belki de en güzeli için çürükleri eliyorsundur.
Ben anlamadığımı bildirdim burada. :)
4 defa okudum cümleyi, 5. okumada kavradım
Evet anladım.Anlamış gibisin
Yoo anlamadımEvet anladım.
Ben ilk defada anlayanlar olabileceğini savundum anlamadığım dediğim kısımda.
Yazarın o cümlede anlatmak istediğini de ilk mesajımda açıklamıştım aslında.
Demişki benim şu (anneni mi çok seviyorsun? babanı mı çok seviyorsun?) cevabıma atıfta bulunarak bunu yapanlarda çocuk kalmış yetişkinler değil mi?
Anlatabildim mi? Yoksam yok?
Anlamadığınız kısmı altı çizili olarak belirtebilir misiniz? Anlamadığınızı anlamam için anlamlı olacaktır bu hareket. 🙂Yoo anlamadım
Bunu da anlamadım şimdiAnlamadığınız kısmı altı çizili olarak belirtebilir misiniz? Anlamadığınızı anlamam için anlamlı olacaktır bu hareket. 🙂
Anlamak başarmanın yarısıdır. Ben de anlamadım aslında ne anlatmaya çalıştığımı. Anlam karmaşası oluştu şuan.Bunu da anlamadım şimdi
Bunu hiç anlamadım 🥺Anlamak başarmanın yarısıdır. Ben de anlamadım aslında ne anlatmaya çalıştığımı. Anlam karmaşası oluştu şuan.
Ne yapacağız? 🚬
Anladığını anlamadığımı sanmadığını bile anladım 🙂 Kıvrımlı beyin söğüş sevgimiz sorgulanmasın. Beynimiz sakat değil ama sakatat severiz.Şaka yaptık ya anladım tabii ki bak 🧠 burada seni zorladım sadece fjdzjn
Yine replik olacak ama idare et.Hadi yine iyisin virgülsüz yazıları da şıp diye anlıyorum @-a-
Yakın sayılır yarın gideyim bari
Yakın görme probleminiz yoksa tabikide gidin. 🙂Yakın sayılır yarın gideyim bari
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.