Kızssız ortamda konuşmuyorum hayata küsüyorum. 😀 işin şakası tabiki. Cinsiyetçi olmadığım için kadın ve erkek ortamlarını hiç kategorize etmedim. Kızların olmadığı ortamda yapılan en güzwl şey küfürlü konuşmak oluyor.@Promete sen ne konuşuyorsun kızsız ortamda?
Ben de saniyorum ki ,full goygoy ṣamata yapiyorsunuzz
Kızlar varken de goygoy yapıyoruz bebişim
Her türlü goygoycuyuz yani😂İşte biz varken yapıyorsanız, biz yokken goygoyun âlâsi oluyordurrr bebiṣim
Her türlü goygoycuyuz yani😂
😉En sevdigimmm Dkjdjd
Tam ethereum kartlarını çoğaltıyorduk ethereum bitti.Söyliymde.. elimizi attığımız kuruyor bir seçenek eksilmiş olur belki 🤣🤣🤣Bol bol espiri, ara ara karamsarlık, bolca iş kurma hayali..
Ne diyormuşum ben? Bir sürü şey konuşuyoruz ortamda hatun şahıs olmadığı zaman ama şimdi onları burada açık açık demenin bir anlamı yok. Fakat şöyle söyleyeyim. Seviyeli bir ortam için her daim ortama bir hatun şahıs şart.Bunu ancak @CipraLex söyler bize o bilir öyle ortamları Sjsjsjs
Külliyen yalan. Yok öyle bir ortam. İlla ki bahsiniz geçer ama öyle ama böyle ama şöyle...Hiç kimse kızların olmadiği ortamda kızlardan konuşmuyor yani
Yedik mi?
Özellikle genç kızların fazlasıyla merak ettiği bir konu da erkek muhabbeti...
Başliğa erkekleri davet edelim
Genç kızlar merak etmesin. Erkekler için kızların olmadığı ortam yoktur. Her erkek ortamında muhakkak kızlar sohbet konusudur. 😅 Kızsız aslaÖzellikle genç kızların fazlasıyla merak ettiği bir konu da erkek muhabbeti...
Başliğa erkekleri davet edelim
Seviyeyi aşağıya çeken varlıklar sizi 😏Ne diyormuşum ben? Bir sürü şey konuşuyoruz ortamda hatun şahıs olmadığı zaman ama şimdi onları burada açık açık demenin bir anlamı yok. Fakat şöyle söyleyeyim. Seviyeli bir ortam için her daim ortama bir hatun şahıs şart.
Dürüst biri. Saygılar efendim.Genç kızlar merak etmesin. Erkekler için kızların olmadığı ortam yoktur. Her erkek ortamında muhakkak kızlar sohbet konusudur. 😅 Kızsız asla
Kime göre neye göre...Seviyeyi aşağıya çeken varlıklar sizi 😏
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.