Köz patlıcan mi? Tadını engellemiyor mu? Ben büyükte 5de kalıyorum. Küçükte en son 12yi zorladım😂 tabi bunların sonunda iki gün hicbirsey yiyemiyorum.
Kalsam derken :)
Kayserililere bulaşma. Bir yağlamaları var uf. O mantının bilmem kaç türünü yapıyorlar. Amannnn neyse gece gece:))
Bunun adı yağ mantisidir. Normal mantidan çok daha buyuktur ve içinde ki kıyma daha fazladir. Yağda kızartılır üzerine salça ve sarımsaklı yoğurt dökülüp afiyetle yenir :)Kayserililere bulaşma. Bir yağlamaları var uf. O mantının bilmem kaç türünü yapıyorlar. Amannnn neyse gece gece:))
Şaka yapıyorsun? Ay neyse havuç kemirmeye gidiyorum ben. Yeter🫠Özellikle Gaziantep te bunu çok yapıyorlar, tavsiye ederim.
Biz arasına adana kebap koyup durum şeklinde yiyoruz 😂😂😂
Tut ki karnım acıktı, anneme küstüm, tüm şehir bana küstü (:tut ki iki hafta kayseri de kayseri kültürüne göre yemek yedim .
Şaka yapıyorsun? Ay neyse havuç kemirmeye gidiyorum ben. Yeter🫠
Biz bununla sosyetik mantı diye dalga geçerdik.Bunun adı yağ mantisidir. Normal mantidan çok daha buyuktur ve içinde ki kıyma daha fazladir. Yağda kızartılır üzerine salça ve sarımsaklı yoğurt dökülüp afiyetle yenir :)
Tut ki karnım acıktı, anneme küstüm, tüm şehir bana küstü (:
Lütfennn ikisine aşkım farklı. Birbirine düşürmeyelim onları.Seninle bir lahmacun kebap masasında buluşsaydik çok daha farklı şeyleri uygulamalı gosterirdim 😀
Hadi gülümse 😉bir kedimmm bile , anlioooormusunnnnnnn : )
Biz bununla sosyetik mantı diye dalga geçerdik.
Onların ikisi Leyla ile Mecnun , kerem ile aslı gibi, bir elmanın iki yarısı gibiler, beraberken çok güzeller :)Lütfennn ikisine aşkım farklı. Birbirine düşürmeyelim onları.
Diğerine nazaran bende onu sevmiştim. Yağda kızaran herşey mi güzel olur? Oluyor ne yazık ki. Birde içinin bol olması ekstrası. Herşeyi bol seviyoruz. Gönlümüz bol.Bu bence normal mantıdan daha efsane bir şey yani ❤️
seçim yapmaya gerek yok , bi ona bi ona 😅mantiyla ikilemde kaldim ama simdi : )
Manitaya diye okudum 🤭Mantiya pek dayanamiorum. sonu genelde sancili bitior : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.