bendne işler çok karmaşıkta basit bir örnek vereyimminimumda yakıyoruz biz, ev ilginç şekilde fazla ısınıyor. hiç yakmayınca serin oluyor soğuk bile değil. ama ev nu aralar aşırı soğuk. gecen seneden farkı neydi acaba anlamadım
ya ama onunda dezavantajı şu olur ki; bebekli evlere yakınsan kafan beynin göçebilir. alışkınsa dert etmiyorsa sorun yokbendne işler çok karmaşıkta basit bir örnek vereyim
aynı katta arakdaşım var. ben evde üşürken klima açık ona gidiyorum ev fırın gibi ve kombi kapalı
bu çok büyük haksızlık! atı sağı solu üstü bebekli aileler. cayır cayır yakıyorlar gazı o da arada bedava ısınıyor. o a açsa en azından pilotta komşular daha az yakar. söylediğimde de pis pis gülüyor.
aylık 1500 TLl ye ne kadar bebek sesi gelir kiya ama onunda dezavantajı şu olur ki; bebekli evlere yakınsan kafan beynin göçebilir. alışkınsa dert etmiyorsa sorun yok
öyle bi istatistik yok elimde bilemicem askdjasaylık 1500 TLl ye ne kadar bebek sesi gelir ki
Yok AlanyaMersin li misin ? :)
Ben çok üşürüm kışın iyi olur sıcak sıcak takılırızÜşüyorsanız forumu yakalım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.