Değiliz. Burada öyle müşteri çekiyorlar.
Aydın ciğerini hiç yemedim.
Soğana domatese ihtiyaç olmuyor, garnitür karaağaç acı biberi o lezzeti veriyor
Yedikçe yiyorsun. Eve gidip tartıya binince garanti 5 kilo almış oluyorsun.
Biz hep margideki Aydın ciğerciye gidiyoruz.
Alışveriş yaparken orası hem daha iyi oluyor.
Yazın nasıl serinleyeceğimi şaşırıyorumFrenk ya ayaklarımız donuyor yazın evde ama kışın güzel ısınıyor jfjxj güzel yakıyoruz.
Dışarıdan eve gelince güzel ama 1 saat sonra hem nem çöküyor üzerine hem de soğuk oluyor az önce ablanın hohaahah diye gülerek anlattığı gibiYazın nasıl serinleyeceğimi şaşırıyorum
Sen cennette yaşıyormuşsun
bazen ben de ısıtıyorum o kıvama evi ama ay sonu sıkıcı oluyor biraz durumevde şort ve tişört veya sıfır kol ile gezdik geçen sene. umarım bu sene de aynı rotasyon devam eder.
aaaaa Morgta mı yaşıyorsun sen yazları ? ben yazları klima açmak zorunda kalıyorum çok sinir bir durumDışarıdan eve gelince güzel ama 1 saat sonra hem nem çöküyor üzerine hem de soğuk oluyor az önce ablanın hohaahah diye gülerek anlattığı gibi
Kemiğime kadar donuyorum diyeyim de sen anlabazen ben de ısıtıyorum o kıvama evi ama ay sonu sıkıcı oluyor biraz durum
aaaaa Morgta mı yaşıyorsun sen yazları ? ben yazları klima açmak zorunda kalıyorum çok sinir bir durum
Sen Tüm forumu evine dolduracaksın bu gidişle
Herkes Soğuk ısınamıyoruz derdinde
Rahmetli ninemi hatırlatmasana bana oda iliklerine kadar donardı...Kemiğime kadar donuyorum diyeyim de sen anla
Covid + + + + +Hepiniz bana gelin ısınalım yahu 🥰
Rahmetli ninemi hatırlatmasana bana oda iliklerine kadar donardı...
Covid + + + + +
Ninen de mi böyleydi... Demek benim de bir ayağım çukura doğru nfjdjRahmetli ninemi hatırlatmasana bana oda iliklerine kadar donardı...
Covid + + + + +
5+1 ısınıyor çok güzel. Mesele yalıtımda. Isı yalıtımı sağlamsa çok bir şey ödemezsin
Rahmetli babaannem yürümeyi çok severdi 😒Hali saha mi yapiyorsun o evde?
Mersin li misin ? :)Klima ile ne.kadar ısınırsa o kadar ısınıyor
minimumda yakıyoruz biz, ev ilginç şekilde fazla ısınıyor. hiç yakmayınca serin oluyor soğuk bile değil. ama ev nu aralar aşırı soğuk. gecen seneden farkı neydi acaba anlamadımbazen ben de ısıtıyorum o kıvama evi ama ay sonu sıkıcı oluyor biraz durum
Merkezi sistemi olan sanslı iyi . 😀Merkezi sistem. Cayır cayır yanıyor yaklaşık 20 gündür
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.