İlk cevap benden gelsin. Bar çıkışı sakın o yanlış kararı vermeyin.
30 yaştan sonra seks hayatı bitiyor mu ayyyy?Kimlerle yapılır veya yapılmaz bu konuda yorum yapmaya sahip değilim ama insanların derdi bu olmadığı zaman (30 yaşımdan sonra anladım bunu) çok daha mantıklı düşünüyorsun, hareket ediyorsun. Sosyal medyaları dâhi kullanmıyorum, inzivaya çekildim.
Projem, spor, kitaplar, doğa yürüyüşü / koşusu vs. ben bunlarla gerçekten mutluyum. Herkese sonsuz kez tavsiye ederim.
Hayır. Eğer insan 20'li yaşlarında çok fazla doygunluğa ulaşırsa (aşk, ilgi, seks vsvs.) bunların hepsi saçma geliyor belirli bir süre sonra.30 yaştan sonra seks hayatı bitiyor mu ayyyy?![]()
Hocam bizden geçti demiyoruz, kalitesiz olana meyletmiyoruz diyoruz kısacaHayır. Eğer insan 20'li yaşlarında çok fazla doygunluğa ulaşırsa (aşk, ilgi, seks vsvs.) bunların hepsi saçma geliyor belirli bir süre sonra.
İnsanların sahte kahkahaları, samimiyetsiz davranışları, hakikat yerine iltifatı seçmeleri falan bunlar bana çok absürt geliyor. Elbette herkesin fikir ve düşüncesine saygım var, ben son dönemlerde inzivaya çekildim; bitirmem gereken Dünya klasiği kitaplarım var :)
Önüm arkam sobe, saklanmayan ebeZevklerini keşfetmemiş ve oyun oynamayı bilmeyenle olmaz.
Seni her türlü severiz @Fluffy aşksın sen.Önüm arkam sobe, saklanmayan ebe
Pembe mi arıyon kankEsmer kızlarla yapılmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.