Ben daha çok cinsel sorunlarınız için bir yayın yapmayı düşünüyodum. Yoksa bana ne ahiretten, kpss'den de mi?
60 tane kasedi çıkmış diyince bu kadar pozisyon bilen erkek 60 kasetlik sevişmiştir diye düşünüyordum aklıma geldinBen daha çok cinsel sorunlarınız için bir yayın yapmayı düşünüyodum. Yoksa bana ne ahiretten, kpss'den de mi?
60 tane kasedi çıkmış diyince bu kadar pozisyon bilen erkek 60 kasetlik sevişmiştir diye düşünüyordum aklıma geldin![]()
Sevgili yavrum Tuz;Sayın hocam ekleyeceğin başka şeyler kaldıysa müsait zamanda ne olursun ekle
Sevgi dolu hissediyorum kendimi babacan duygularla yazmışşşş. Öğretecek belliSevgili yavrum Tuz;
Sanırım içinde aydınlanmasını istediğin bir takım sorular vukuu buldu. Korkma, utanma dile getir yavrum. Ben Allah'ın izniyle elimden geldiğince yardımcı olurum <3
@Eru hocam, huzura erdirdiniz mi takipçilerinizi? Size de hayırlı cumalar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.