Erkeklerin bundan haberi varmı acaba.Kedi sahibi olan erkekler seksi oluyormuş
Muhabbet kuşum da tavşanım da eskiden vardı. Kedim de oldu. Köpek de almak isterim hayvanları çok seviyorum. 🥰Onlarda oyle diyordu. Ama kopegi muhabbet kusu olanlar demiyordu mesela.
@HolySpectre fotoğraftaki ayrıntılar çok dikkat çekici. Evren bana büyük büyük mesaj gönderiyor ne dersin😅![]()
Doğru🤪
Evren kim ya döverim onu 🤣🤣@HolySpectre fotoğraftaki ayrıntılar çok dikkat çekici. Evren bana büyük büyük mesaj gönderiyor ne dersin😅
Kedi çirkin kalmış yanında :d![]()
Doğru🤪
Onlar fark etsin bundan sonra :dErkeklerin bundan haberi varmı acaba.
80 metrelik mekanda seni yakarlar dikkat et. Bir aşağı bir yukarı top gibi oynarlar 😆Evren kim ya döverim onu 🤣🤣
Ben okeyim tam ihtiyacım olan şey lşaksjd80 metrelik mekanda seni yakarlar dikkat et. Bir aşağı bir yukarı top gibi oynarlar 😆
Sen maç sarhoşluğunu at konum atarım 😀Ben okeyim tam ihtiyacım olan şey lşaksjd
Girişteki güvenliği çöz. Mekan senindir😆Heycanlandımmm
![]()
O zaman mekanın sahibi geldi çekilinnnGirişteki güvenliği çöz. Mekan senindir😆
![]()
Doğru🤪
Gerçekte ise tam olarak böyle. Mevzu 43. Saniyede başlıyor bu arada
View: https://youtu.be/3YKjzOC2gXA?si=t_Uj3tKMNDFQ2nYI
Cicim ayları geldiğinde sakinlik falan kalmıyor sıpalarda 😂Ahahaha bayılıyorum bu kediye.
Erkek kediler çok sakin aslında sahibi onu delirtmiş bence. :d
Evet, benimkisi pipisiyle oynardı bana karşı.Cicim ayları geldiğinde sakinlik falan kalmıyor sıpalarda 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.