Benim 2 tane kedim var. İşyerinde de sokaktan bize gelen sokak kedimiz var.Kaç kedi ile yaşıyorsun ?
Annemlerde de 2 tane var, sokakta da baktığım bir sürü kedi var..
Benim 2 tane kedim var. İşyerinde de sokaktan bize gelen sokak kedimiz var.Kaç kedi ile yaşıyorsun ?
Çok tatlıymış. Aynım ben. :d
hayırlı olsunÇok tatlıymış. Aynım ben. :d
@Cherry nin uydurması o gel sen şokladlarla
ben kedi istemem evde dedim @CaT mi dedimÇok pis çıkarcı ne fena bu varya : )
ben kedi istemem evde dedim @CaT mi dedimbiliyorum sen göz diktin lindorlara
Bayılıyorlar tabi !Onlar da sana bayılıyordu. asafasf
Kedi sahibi olan erkekler ayrıca zeki de oluyormuş.
Kedi sahibi olan erkekler ayrıca zeki de oluyormuş.
Kedili kadın tabiri vardı.bana kediler ile yalnız yaşayan insanlar hep piskolojisi yerle yeksan insanlar gibi geliyor ya. ya da öyle gördüğüm insanlar hep yalnız ve kedili bir şekilde yaşıyordu bilmiyorum.
Onlarda oyle diyordu. Ama kopegi muhabbet kusu olanlar demiyordu mesela.Kedili kadın tabiri vardı.
Evde kalmış kadınlar için kullanılır.
Biraz zor oluyor kediyle yaşamak aslında.
3 günden fazla şehir dışına çıkamıyorsun, gezdiğin yerlere onları götüremiyorsun..
Arabayla beraber yolculuk yapılmıyor böyle bir derdi var. Onun dışında evcil hayvanlarla büyüyen insanlar sorumluluk sahibi de oluyor.
Psikolojim öncesi daha bozukmuş benim.
Öncesine kıyasla hayata ve insanlara karşı daha iyi niyetli yaklaşıyorum artık.
Keşke daha önce sahiplenseydim.
kediler hakkında ilk kez doğru bir tespitHangimiz kedi hangimiz sahip kullanılıyoruz bilmem ne olurdu
Kedi sahibi olan erkekler seksi oluyormuşKedi sahibi olan erkekler ayrıca zeki de oluyormuş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.