Evet, kalbiniz kırıldığında ne yapıyorsunuz? Kıran kişiden acısını mı çıkarıyorsunuz, içinizde mi hallediyorsunuz o hisle muhasebenizi yoksa nasıl baş ediyorsunuz?
Ben kırılmam demeyin, inanmam.
Ben kırılmam demeyin, inanmam.
Üşeninç çocuğu olmaz Frenk üzümümGittin üşenmedin aradın mı bunu
oooof of
Sende bayaaaaaa vardır o zamanÜşeninç çocuğu olmaz Frenk üzümüm
Tertemiz bir çözüm forumsal. Bu yöntemi kullanın, bende kefilim.ben de kırıyorum ödeşiyoruz
Beyinde rahatlıyormuş böyle yapınca.
Ben içime kapanıyorum kırılınca. Kendi içimde kendime sarılıp, üzüntümü geçirmeye çalışıyorum.
yatmadan önce çoğunu düşünürüm. bunu rutin haline getiririrm. zaman içinde akla geldikçe gülünecek kıvama geldiği zaman, rutinden çıkarırım ve yenisini koyarım. kavonuzu hiç boş bırakmam
kafa var mı diye önce bir sor adsfg naberSen kafayi yen djjdjs
kafa var mı diye önce bir sor adsfg naber
sağol, sende ince ince takip etmesen hiç forumlaşamayacağız... bildirimlere bakıp bakıp çıkıyorumIyidir senden naber?
sağol, sende ince ince takip etmesen hiç forumlaşamayacağız... bildirimlere bakıp bakıp çıkıyorum
adminsin tabi, istesek tüm çamaşırları ortaya dökersin mnhşlBenden kacmazzzz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.