Evet, kalbiniz kırıldığında ne yapıyorsunuz? Kıran kişiden acısını mı çıkarıyorsunuz, içinizde mi hallediyorsunuz o hisle muhasebenizi yoksa nasıl baş ediyorsunuz?
Ben kırılmam demeyin, inanmam.
şeytana uymayın ve herkese acımayınKalbim kirildigina,icimde bir seytan dogar.O yüzden herkeşle gönül bagi kurmam.Ciddi Zarar veriyorum cunki ve bunu istemiyorum.
Nazigimdir,kibar felan filan ama su almanlarin soguk nezaketi tavrindan.
Bazilari da bu nezaketimi,ilgi ve ya ask saniyorlar.
Sonra diyorum ki,insanlar cok ac ilgiye ve duyguya...sonra aciyorum.
Kalbim kirildigina,icimde bir seytan dogar.O yüzden herkeşle gönül bagi kurmam.Ciddi Zarar veriyorum cunki ve bunu istemiyorum.
Nazigimdir,kibar felan filan ama su almanlarin soguk nezaketi tavrindan.
Bazilari da bu nezaketimi,ilgi ve ya ask saniyorlar.
Sonra diyorum ki,insanlar cok ac ilgiye ve duyguya...sonra aciyorum.
Biraz gönül dağı bir dal sigara bir kahve (:
Evet, bence tam bir terapiDizi olab gönül dağı mi?
Kırıklığın boyutuna ve kim olduğuna bağlı olarak değişir.Evet, kalbiniz kırıldığında ne yapıyorsunuz? Kıran kişiden acısını mı çıkarıyorsunuz, içinizde mi hallediyorsunuz o hisle muhasebenizi yoksa nasıl baş ediyorsunuz?
Çok kıran olunca korumaya almışlar 🤣Herkes kalbini buzdolabına mı koydurmuş, hissetmiyor🤭
Niye vermişler ellerineÇok kıran olunca korumaya almışlar 🤣
İsteyince zaar dayanamayıp vermişler ellerineNiye vermişler ellerine
Kalp herkeşlere verilmez🤭
Ele mi verilir, gönüle mi emanet edilir bilmem de, senin için sorun yok sen aldırmışsın zaten🤭İsteyince zaar dayanamayıp vermişler ellerine
Bence de her ele verilmez 👉👈
Ele mi verilir, gönüle mi emanet edilir bilmem de, senin için sorun yok sen aldırmışsın zaten🤭
Bana hayran kız(lar) bar ise hem iğneyi hem de çuvaldızı batırabilirler 🤣Dikkat et de o bebek gibi, sana hayran kızlar iğnelemesinler seni😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.