S
Serçe
Evet biz cehennem seviyoruz SjssjSebep? Canınız cennete dedim diye mi?
Evet biz cehennem seviyoruz SjssjSebep? Canınız cennete dedim diye mi?
Tanrı sizi korusun. O halde cehenneme hoş geldiniz hahah :)Evet biz cehennem seviyoruz Sjssj
Her erkek en azından ömründe bir kez bu türk makalelere göz atmış olabilir, ihtimali yüksek. Tersi bayanlar içinde geçerli olabilir.
Bir yaştan sonra sanırım orta yaştan sonra, çok saçma bulduğum bir şey. Beni seven böyle sevsin. Sevmes falan filan, gerçi bunları neydi o içinden geleni paylaş başlığı altında da paylaşabilirdim. canım burda paylaşmak istedi. Forum kuralı nı ihtal etmedim değil mi?
Kuralcı mısınız? Canınız cennete ....
orta yaşlı mısın? hahha gerçi ben orda kendimi kastettim ama demek ki sende orta yaşlısın.Bana orta yaşlı mı dedin? Kdjdkd
O yüzden bu adamların yanında hep böyle kızlar var.
orta yaşlı mısın? hahha gerçi ben orda kendimi kastettim ama demek ki sende orta yaşlısın.
kız güzelAdam Çirkin degil, kiz cok estetikli ve makyajli :)
Makyajsiz filtresiz görmek lazimkız güzel
kız güzelMakyajsiz filtresiz görmek lazim
kız çirkin değil ama unutmamak gerekir ki küçük bir bölümünü görebiliyoruz, sonra çocuk da çirkin değil bence. daha kötü erkeklerin yanında daha güzel kadınlar gördüm.kız güzel
Fistik gibi çocuk neyi varO yüzden bu adamların yanında hep böyle kızlar var.
Altina imza atilasıDarlamayın
Başta dünya medenisi
Sonra barzo çıkıyor içlerinden
Benden de sana öpçükAltina imza atilası
Hayaller hayatlar tabiTiplere bak
Tiplere bak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.