Tamam da..patriarkal düzende meryemin yeri yok katolizmde..misirlilarda öyle deildi bunu vurgulamak istemistim..
Son düzenleme:
Tamam da..patriarkal düzende meryemin yeri yok katolizmde..misirlilarda öyle deildi bunu vurgulamak istemistim..
Bu ne hiddet lan..sakin ol yukarda sövdün zatenBokla sidikle ne isimiz var la 😀 bilgi paylasiyoruz bilgi trimegustus felan falan her neysee Hindistan'ı iyi dedin , geçen gün tasavvufun islama dahil olmasi felan bir konu acacaktim hindu ogretileri ile ilgili doverler beni diye yazamadim.
Yazsan ya sen okusak ni va
daha fazla bilgi link
Bu ne hiddet lan..sakin ol yukarda sövdün zaten
Allah razi olsun..sen atmasaydin anlamayacaktim..ddHee onda okeyiz, o makaleyi atma sebebim neredeyse herseyin copy past olduğunu anlaman içindi. Senin viking hesabi 🤣🫢
Yorucusun vallaHani la kufur nerde orada 🤣
Allah razi olsun..sen atmasaydin anlamayacaktim..dd
Dalga geciyorum kibrinle.ddUlen viking, hindu alayini karistirdin bir teslise sonra diyo ki anlamayacaktim 🤣 diyoz ya sumer /misir kokenli iste.
Daha fazla yormayim seni kara bulut. Spor yapmisin gibi düşün, jimnastik
Dalga geciyorum kibrinle.dd
Menemen yap da yiyekBi forumda egomuzu seyttiriyoz ona da izin verin yav
şam sebelegi gibi oldugumu soylemismiydim , dovmeli felan hic ole kibirli bi adam gibi de durmam halbuyse
Menemen yap da yiyek
İyi bir müslüman olmak iyi insan olmaktan geçer,iyi insana Allah iman etmeyi muhakkak nasip eyler :)Dört kitapta böyle bir şey okumadım ama olsun senin insiyatifinde cennet kabuldür 😉
Bilemiyorum kiSoganli ki sogansiz mi ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.