Hepiniz yanacaksınız :)))
Senin imanın beni kurtarır, eminim bundan.Hepiniz yanacaksınız :)))
Sen calmislar dedin..Bence evet. Hirsiz katoliklere "viking misin kardeşim" yaniti ne kadar mantikliysa dedemin viking olmasi o kadar mantikli mk
Daha doğrusu kendi adıma konuşayım. 😁Hepiniz yanacaksınız :)))
Görev verilirse hayhay :))Iki kütükte sen at uğra
Herkesi kendi imanı kurtarır.Senin imanın beni kurtarır, eminim bundan.
Sen calmislar dedin..
Ben de vikinglerden geliyo "triqueta" avrupa kültürüne diye imada bulundum..
Anlamadin bir de aliniyorsun
Görev verilirse hayhay :))
Şakası bile kötü, Rabbim korusun.Iki kütük ugruna zebani olmayi goze aldin he
Neyse imansız imansız, imanlıların CEHENNEME cevirdiği bir dünyayı, CENNETE cevirmeye uğraşıyoruz! Varsın cennet onların olsun! Dünyayı cennet yapamadıktan sonra yanalım cayır cayır. Tek eksiğimiz de bu olsunHerkesi kendi imanı kurtarır.
Cennetini sen yapacaksın beyefendi :))
Bu gayret içerisinde olanı Allah cennetiyle mükafatlandirir :)Neyse imansız imansız, imanlıların CEHENNEME cevirdiği bir dünyayı, CENNETE cevirmeye uğraşıyoruz! Varsın cennet onların olsun! Dünyayı cennet yapamadıktan sonra yanalım cayır cayır. Tek eksiğimiz de bu olsun
🙏Bu gayret içerisinde olanı Allah cennetiyle mükafatlandirir :)
Gayretiniz daim olsun efenim.
Aslinda hindistandan gelme ya neyse..sidik yaristirmak degil amacimVikingler nispeten kutsal tesliste cok yeni bile sayılabilir.
Bakire meryem, yetim çocuk, teslis köken belli al sana makale
Aslinda hindistandan gelme ya neyse..sidik yaristirmak degil amacim
Katolizmin üclü anlaminda meryem yok..isin'in alegorisi olabilir meryem diyorlar ama teslis ile alakasi yok.
Yo ben ironi yaptım orda.promete bi anda yehvanın şahitleri gibi olmadın mı
Aslinda hindistandan gelme ya neyse..sidik yaristirmak degil amacim
Katolizmin üclü anlaminda meryem yok..isin'in alegorisi olabilir meryem diyorlar ama teslis ile alakasi yok.
Dört kitapta böyle bir şey okumadım ama olsun senin insiyatifinde cennet kabuldür 😉Bu gayret içerisinde olanı Allah cennetiyle mükafatlandirir :)
Gayretiniz daim olsun efenim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.