En sevdigim kiz tipi beni gorunce altina edendir. Bu bir isaret olmali.
Some balik burcu problems...cok suluyuzüf seni görünce degil bee ben cok su iciyorum her zaman bi Hela olmasi gerek etrafima ksjksdjf
Ben burcumdan şüpheliyim çünkü özelliklerini pek taşıdığımı sanmıyorum. galiba yükselen daha etkili. Bu konuda bi udemy linki varsa alırım.@Nebukadnezar @Es1967 erkekler de de böyle mi?
Uzuntu ve muz kabugu ..üf seni görünce degil bee ben cok su iciyorum her zaman bi Hela olmasi gerek etrafima ksjksdjf
Ben burcumdan şüpheliyim çünkü özelliklerini pek taşıdığımı sanmıyorum. galiba yükselen daha etkili. Bu konuda bi udemy linki varsa alırım.
Heaaa@Nebukadnezar @Es1967 erkekler de de böyle mi?
burcun karakter özelliklerini yükselenin genel ilişkilerini ay burcun duygusal yanını mars başarını vsvsvsvs gibi detaylar olduğundanBen burcumdan şüpheliyim çünkü özelliklerini pek taşıdığımı sanmıyorum. galiba yükselen daha etkili. Bu konuda bi udemy linki varsa alırım.
teşekkür ederim etkili bir özet :d ilerleyen günlerde bu alana yoğunlaşacağımburcun karakter özelliklerini yükselenin genel ilişkilerini ay burcun duygusal yanını mars başarını vsvsvsvs gibi detaylar olduğundan
bunun üzerine dekan diye burç ayrımları var mesela 1 aylık burç döngüsü ortalama 10 gün ile 3 e ayrılır son evre isen daha az taşıyor olabilirsin ilk evre daha baskın olabilir gibi değişiklikler gösterir.
doğum günü saati hangi ilde doğduğunla bakılır.
en hızlı özet böyle gibi bişe oldu
Burcun neteşekkür ederim etkili bir özet :d ilerleyen günlerde bu alana yoğunlaşacağım
Balık...Burcun ne
😀Balık...
Eru ile film izlemeye gitmeyin kızlar adamın 190 boyu var ezerGüzel bir yemek. Ardından bir yürüyüş. Bir müze veya tarihi eser gezintisi. Ferah, geniş bir parkta çay kahve. Ardından tekrar yürüyüş.
En güzeli budur.
Eru ile film izlemeye gitmeyin kızlar adamın 190 boyu var ezer
Sikletinde değilizBoyla ne alakası var
Sikletinde değiliz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.