Kafa zehir zehir yeminleee masraflaro yarıya indirdi hemenEvede gidebiliriz 😁
Aa nasil önemli olmaz Cherry hanimcim?Fazla da önemli degil bence, mekanin neresi oldugu .
neler oluyor?İlk bulusmada cay corba yemek filan gibi tuvalet ihtiyaci olusturacak yerlere gidilmez. (Capkinligin kitabi cilt 2 678.sayfa 4. Paragraf) daha cok felsefi konusmalar agir adimlarla yuruyus yapabileceginuz ve sakin sessiz yerler olmasi gerekir. Gol yuruyusu . Yerebatan sarnici muze gezileri tekne yat gezileii gibi. Bunu yapin bakin neler oluyor.
Biliyim ama soylemem...:)neler oluyor?
Öyle yerler ilk bulusmada olmaz.İlk bulusmada cay corba yemek filan gibi tuvalet ihtiyaci olusturacak yerlere gidilmez. (Capkinligin kitabi cilt 2 678.sayfa 4. Paragraf) daha cok felsefi konusmalar agir adimlarla yuruyus yapabileceginuz ve sakin sessiz yerler olmasi gerekir. Gol yuruyusu . Yerebatan sarnici muze gezileri tekne yat gezileii gibi. Bunu yapin bakin neler oluyor.
Uu çok gizemliBiliyim ama soylemem...:)
Ben yemek yerken hic kimseden hoslanamam.... onunla yuruyus yapmam lazim.. ve ilk bukusmanin bir hatirasi mutlaka olmali. Bur sembolu olmali ki 10 yil sonra unutmiyim.Öyle yerler ilk bulusmada olmaz.
Senkron yok.
Sanat eseri diye, felsefi ilham diye bulustugun kisiyi ele alman lazim.Evet ele.
Tuvalet ihtiyaci olusturacak yerlere gidilmez.
simbat gruptan ayrıldıBiz hic bulusmayalim yoksa ben altima ederim 🥺
En sevdigim kiz tipi beni gorunce altina edendir. Bu bir isaret olmali.Biz hic bulusmayalim yoksa ben altima ederim 🥺
BIrlikte yemek yerken tanir insan insani.Ben yemek yerken hic kimseden hoslanamam.... onunla yuruyus yapmam lazim.. ve ilk bukusmanin bir hatirasi mutlaka olmali. Bur sembolu olmali ki 10 yil sonra unutmiyim.
Kesinlikle. Saygideger sureyya...BIrlikte yemek yerken tanir insan insani.
Yürüyüs de olur elbet.
Ama ilk bulusmada, dis cevreden fazla stimulize eden seylere karsiyim sahsen.
Mesela müzeler.
Ama sanirim bu da bireysel bir yaklasim konusu cok sevgili simbat
Yemek yerken yemekle mi ilgilenicem karşımdaki ile mi ?Ben yemek yerken hic kimseden hoslanamam.... onunla yuruyus yapmam lazim.. ve ilk bukusmanin bir hatirasi mutlaka olmali. Bur sembolu olmali ki 10 yil sonra unutmiyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.