Katarsis ya da onun benzeri bir programa kadın çıkmıştı
Amcası istismar etmiş, benim yaşimda kızı var ona niye yapmıyor diye kızına içimden çok kızardım demişti
Velhasıl
Ufacık kıza böyle bakanların da kızları evde çoğu da yaşını başini almış 🚬
Ayy neyse duygusala bağlatma beni
Ben hiç pavyona gitmedim :$Pavyona gidip bu ışıklı hayatı ben seçmedim mirasyediyim mi diyorsun @Frenk
Annesi kızı çok örselemiş pavyon ne diye bilmezken konsmu olcan sen diye.... kızda merak etmiiş ne bu kons diye gitmiş öğrenmiş e güzel bir şey iyi de parası var dedim başladım işe diyordu...Ahh ahh çok üzüldüm Allah hayırlı anne baba nasip etsin
kız çıkmış dans ediyor orada güzel de. beğnildiğini dille getirmenin neresi yanlış ?o zaman neden iciniz düsüor acaba..
Hiççç beğenildiğini dile getirmesin mi @Cherry nfjxBen hiç pavyona gitmedim :$
Bir gün bu merakimi giderkemek için gidicem ama....
Annesi kızı çok örselemiş pavyon ne diye bilmezken konsmu olcan sen diye.... kızda merak etmiiş ne bu kons diye gitmiş öğrenmiş e güzel bir şey iyi de parası var dedim başladım işe diyordu...
kız çıkmış dans ediyor orada güzel de. beğnildiğini dille getirmenin neresi yanlış ?
Annesi kızı çok örselemiş pavyon ne diye bilmezken konsmu olcan sen diye.... kızda merak etmiiş ne bu kons diye gitmiş öğrenmiş e güzel bir şey iyi de parası var dedim başladım işe diyordu...
Hiççç beğenildiğini dile getirmesin mi @Cherry nfjx
O belgeseli izlemedim FrenkBen hiç pavyona gitmedim :$
Bir gün bu merakimi giderkemek için gidicem ama....
kız çıkmış dans ediyor orada güzel de. beğnildiğini dille getirmenin neresi yanlış ?
beni 13 yaşında babam sattı, ülke ülke gezdirip çalıştırdılar. şimdide kendim gidip başka iş yapamıyorum alıştım bu hayata diyeni de gördümbaska ne dicek : ) nefret ediorum mu dicek,beni zorluyorlar, maddeye alistirdilar felan mi dicek : )
Yahu 3-5 neyse veririm parasını gider görür merakımı gideririm.O belgeseli izlemedim Frenk
Merakını gidermek için eve renkli ışıklar mi alsan masa rakı meyve tabağı daha ucuza gelir
Frenk içimizi dağlıyorsun ya 13 yaşında minicik bir kızbeni 13 yaşında babam sattı, ülke ülke gezdirip çalıştırdılar. şimdide kendim gidip başka iş yapamıyorum alıştım bu hayata diyeni de gördüm
Yahu 3-5 neyse veririm parasını gider görür merakımı gideririm.
evde renkli ışık ne yaaaaaa sende...
O belgeseli izlemedim Frenk
Merakını gidermek için eve renkli ışıklar mi alsan masa rakı meyve tabağı daha ucuza gelir
@Chen hayatın gerçekleri... daha neler neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar....Frenk içimizi dağlıyorsun ya 13 yaşında minicik bir kız
Miras ta yerim sorun yok. beni varis yazdırsana :$İlla da mirası yiyeceğim diyorsun yani Frenk?
Böyle şeyler üzüyor beni. Çocukların başina gelene mi üzülsem, sorumsuz vicdansız anne baba elinde harcandıklarına mı kahrolsam 🥺@Chen hayatın gerçekleri... daha neler neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar....
üzgünüm ama Hayat çok acımasız, ve ateş düştüğü yeri yakıyor sadece...
Miras ta yerim sorun yok. beni varis yazdırsana :$
Ben Aslında YOUmMMMMM
Ben paylaşımcı birisi değilimdir hele ki mirasımıBöyle şeyler üzüyor beni. Çocukların başina gelene mi üzülsem, sorumsuz vicdansız anne baba elinde harcandıklarına mı kahrolsam 🥺
Senin mirası birlikte yeriz diye düşünmüştüm 🚬 yanıldık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.