konsa yediririm malı mülkü sana yediriceme gelme istemem
iyyg zevksiz : ) löfkg
konsa yediririm malı mülkü sana yediriceme gelme istemem
fark etmemiş olabilirsinben görsel olarak mi dedim akillim : )
herkesle ve günde kac kisiyle o kadin : )
Zevkimi sorgulamana geldi o videoiyyg zevksiz : ) löfkg
fark etmemiş olabilirsin
Zevkimi sorgulamana geldi o video
Sen kendi zevklerinle ilgilenbananeggg: )
Allah var yukarıda şimdi kız fena...@Frenk o kızı günlerdir reelste görüyorum bütün erkekler ağzının suyunu akıtarak izliyor
Ekranı silin abijiim
View: https://www.instagram.com/reel/CyQUlRFpehB/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
@Frenk pavyona gider ve kızın üstüne alkol döker sonuç bu
Burda herkesin instagramında aynı şey çıkıyor ayy ben bir video atıyorum bakıyorum sonra aynısını başkası atmiş daha neler var size atmadığım chene atıyorum 🤪Allah var yukarıda şimdi kız fena...
sen benim instagram algoritmami mi copy ledin ne izledim se atıyorsun buraya
View: https://www.instagram.com/reel/CyQUlRFpehB/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
@Frenk pavyona gider ve kızın üstüne alkol döker sonuç bu
Tüh tüh fena buBurda herkesin instagramında aynı şey çıkıyor ayy ben bir video atıyorum bakıyorum sonra aynısını başkası atmiş daha neler var size atmadığım chene atıyorum 🤪
Ben de görüyorum pavyondaki kızı güzelmiş ama küçük ya ailesini düşünüp üzüldüm duygusal mıyım neyim
Ahh ahh çok üzüldüm Allah hayırlı anne baba nasip etsinTüh tüh fena bu
Bir hayat hikayesinden kesit izlemiştim. kızı pavyonda konsomatrist olmaya annesi itmtişti. çok komik içler acısı bir hikaye idi
Ben de görüyorum pavyondaki kızı güzelmiş ama küçük ya ailesini düşünüp üzüldüm duygusal mıyım neyim
çok komik içler acısı bir hikaye idi
Katarsis ya da onun benzeri bir programa kadın çıkmıştıHangi sartlarda calisiorlar iste ,
@Chen bak hatirlattigin icin tsk ederim ayrica,
O kadar cok hikayelerini dinledim ki .. vallahi o kadar cok üzülüorum ki ..
iste sonra ülkemin erkekleri , agzinda salyalari akitiorlar, sonra da nie düstün bu yola kizim , yazik sana diorlar..
hepsini bicaklayasim gelior ondan sonra.
Ee kadın nfkdjdo zaman neden iciniz düsüor acaba..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.