View: https://www.instagram.com/reel/Ctb-q6qrm19/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Geçenlerde de bir doktorun reelsinde izlemiştim bu süre meselesini bu süreler neden azıcık Biz mi yanlış biliyoruz?
İdeal Seks Süresi nedir?
hakem uzatma verdi aksldjaskdaBitiremediler şunun süresini 😂
kim o söyle bakim kulağıma onuBiri de şey demiş; hep bel altı konular.
Panelde bir tane şikayet mesajı yok. Çok rahatsızsan rapor et. Memnunsan da sus ya da katıl...
Bu tip konulardan birindeydi mesaj.kim o söyle bakim kulağıma onu
boşver sinirlenme sen.Bu tip konulardan birindeydi mesaj.
O kadar rahatsızsan uluorta yazıp gözden kaçmasını göze almak yerine direk rapor et kardeşim ya da etiket yap, bir şekilde garantiye al şikayetini.
Neyse...
Kim o şikayet edenBiri de şey demiş; hep bel altı konular.
Panelde bir tane şikayet mesajı yok. Çok rahatsızsan rapor et. Memnunsan da sus ya da katıl...
aramızda kalsın da nickinin baş harfi CKim o şikayet eden
Bel altı konu görmemiş be
Sus SsS susaramızda kalsın da nickinin baş harfi C
ikincisi h
ücüncüsü e
sonuncusunu söylemeyim sen bulmuş ol
yav sen şimdi niye etiketledin.
GÜMBÜRDEDİM ASKDJHAUSYGAUSIJLDKOASDGecen arkadaslarla oturuyoruz..hossohbet,dünya kurtarmak felan derken, hadi bir sey izleyelim dedik..
Bir film actilar,adini unuttum simdi..
Aniden bir sex sahnesi cikti..ev sahibi arkadas degistirdi isik hiziyla..
Yav napiyon felan diyoruz, olmaz ben utanirim dedi..
Hakliydi da belki..neyse konu o degil..
Evli bir cift de vardi, toplantimizda.Bunlarin biri doçent digeri de cerrah.
Koca diyor ki acin artik..karisi diyor..sahne saha bitmemistir..
Ne ya, iki saat mi sürecek, diye soruyor koca..
Karisi da diyor ki, herkes sen mi, iki dakikada bitirecek.?
Biz simdi gülelim mi susalim mi ne yapalim bilemedik..esler gülüstü hunharca .ddd ego 0, ne güzel bir birliktelik.
Bari sigara molasi verelim diye disari ciktik artik..
Nasıl da hemen bulmuş 🥰
Biz de gülmemek icin afedersin osuruyorduk az kalsin.GÜMBÜRDEDİM ASKDJHAUSYGAUSIJLDKOASD
Nasıl yeow en iyi cevap bu mu seçilmiş doğru bu muymuş?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.